Firmele de inchirieri auto Bucuresti preferă clienții informați

BUCURESTI - 12 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Un preț foarte mic la inchirierea unei masini față de segmentul mediu de pe piață, trebuie să-l pună pe gânduri pe eventualul client. De obicei aici sunt prețuri ascunse, diferite taxe ori alte moduri de a scoate banii clientului, fiindcă totuși, afacerea rent a car e totuși o afacere, nu furnizor de servicii de binefacere.

Dacia Logan MCV

Dacia Logan MCV

De preferat ar fi să ai de toate, să nu fie nevoie niciodată să împrumuți sau să închiriezi vreun lucru de la cineva. Felul acesta de a vedea lucrurile era foarte potrivit, cred eu, pe vremea când tot ce aveai nevoie pentru a fi socotit gospodar, încăpea într-o gospodărie. Astăzi însă, un om practic, descurcăreț, e cel care cunoaște funcționarea mecanismelor sociale, are informații la zi în domeniile de care e interesat, știe unde să caute și ce să aleagă atunci când trebuie să o facă. Activitățile umane s-au diversificat, adesea necesită multidisciplinaritate, cooperare între profesioniști din diferite domenii. În ce privește închirierile, aproape totul poate fi închiriat: de la mașini mici, la mașini unelte, unelte pentru construcții, ateliere de tâmplărie, locuințe dotate inclusiv cu îmbrăcămintea necesară celor care locuiesc în ele.

 Așa stând lucrurile, a evita să închiriezi o mașină care îți poate rezolva mare parte din probleme pentru perioada în care vei fi departe de casă, chiar în urma unei experiențe negative cu vreo firmă rent a car, nu e chiar o dovadă de înțelepciune.

 Ce trebuie să știe cinevacare urmează să închirieze o mașină?

 Mare parte din reușită depinde de corectitudinea calculelor viitorului client. Astfel:

 Clientul trebuie să știe exact perioada pentru care vrea sa inchirieze masina. Ridicarea mai devreme a unei mașini deja închiriate sau întârzierea față de termenul stabilit, costă.

 Mașina potrivită se alege în funcție de numărul de pasageri, numărul și volumul bagajelor, zona geografică în care e situată locația sau în care se va desfășura itinerariul stabilit

 Dacă e nevoie de extra-dotări, care nu sunt incluse în prețul de închiriere auto standard, clientul e cel care trebuie să-și facă calculele, pentru a nu avea surprize.

 Pe scurt, același client trebuie să studieze cu atenție clauzele contractuale de închiriere auto aflate, în mod normal, pe paginile firmelor rent a car.

 Dacă aceste lucruri pot fi calculate de client și din partea lor se poate aștepta la foarte puține surprize neplăcute, există o serie de informații care pot fi de mare ajutor și care sunt legate de firmele de închirieri auto București sau din oricare altă localitate. Pentru exemplificare se pot urmări informațiile trecute în site-ul firmei Kamo Auto  Expert.

 O firmă serioasă are trecute în site o adresă fizică, un număr de telefon și o adresă e-mail reale, la care pot fi găsiți reprezentanții firmei de inchirieri auto, de la care se pot solicita oricand informații suplimentare referitoare la condițiile de închiriere auto. Fiindcă o firmă serioasă nu dă locuri de întâlnire pentru ridicarea mașinii parcări de cluburi sau cafenele, stații PECO sau locuri situate în zone izolate, la marginea orașului.

 Semne de întrebare ar trebui să ridice firmele pe site-urile cărora sunt trecute clauze contractuale intepretabile, formulate neclar, tot felul de trimiteri la subsolul paginii spre unele explicații trecute cu litere minuscule.

 În mod normal, înțelegerea dintre firma de inchirieri auto și client din momentul rezervării online, rămâne neschimbată. Eventuala modificare poate apărea atunci când, din anumite cauze, explicabile, clientul nu găsește o mașină aparținând categoriei din care a rezervat. În cazul acesta el primește o mașină aparținând unei categorii superioare, la același preț.

 Un preț foarte mic față de segmentul mediu de pe piață, iarăși trebuie să-l pună pe gânduri pe eventualul client. De obicei aici sunt prețuri ascunse, diferite taxe ori alte moduri de a scoate banii clientului, fiindcă totuși, afacerea rent a car e totuși o afacere, nu furnizor de servicii de binefacere.

Despre Kamo Auto Expert

Societatea comerciala Kamo Auto Expert SRL, este prezenta pe piata inchirierilor auto din Bucuresti inca din anul 2007. Activitatea firmei a inceput asa cum spuneam in vara anului 2007, pe fondul unei cereri in continua crestere a serviciilor de inchirieri auto pe piata din Bucuresti si nu numai. Flota noastra de inceput se rezuma la numai 3 masini din marca unui producator autohton. Dupa o activitate de peste 10 ani, putem spune ca am acumulat suficienta experienta in domeniul inchirieilor de masini pentru a putea venii in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de rent a car de cea mai buna calitate si preturi cu adevarat competitive.
Flota noastra de masini este compusa din autoturisme de la producatori auto cu o larga experienta in domeniul constructorilor auto si acopera cam toate clasele de autoturisme, de la clasa mini, economic pana la SUV. Masinile noastre beneficiaza de o expertizare tehnica periodica suplimentara celei impuse de regulamentele R.A.R., fiind servisate corespunzator, de mecanici cu experienta. Nu in ultimul rand acordam o atentie deosebita igienizarii autoturismelor si confortului pasagerilor.
Va putem pune la dispozitie o serie de echipamente optionale cum ar fi: GPS, scaune pentru bebelusi, cutie portbagaj, dar si asistenta rutiera 24/24.
Cu speranta ca v-am convins, va asteptam sa ne vizitati la adresa websiteului nostru!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kamo-auto-expert/firmele-de-inchirieri-auto-bucuresti-prefera-clientii-informati