Inchirieri auto Bucuresti – mult mai avantajos!

BUCURESTI - 11 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Orice acţiune umană are la bază o motivaţie şi urmareşte un scop. La fel se întâmplă indiferent de domeniul în care are loc acţiunea. Pe lângă raţiune, felul omului de a acţiona e influenţat de alţi caţiva factori. Unul din cei mai puternici factori de influenţă e obişnuinţa. Un altul, poate la fel de important, e felul în care acţionează cei din jur. Obişnuinţa are la bază logica „am mai facut şi a mers”, felul în care acţionează cei din jur spune „au facut alţii şi a mers”. Nicio societate nu a fost lipsită de această viziune socială. Ce legătură are asta cu serviciile de închirieri auto Bucuresti? Ce legatura are cu societaea românească?

Inchirieri auto Bucuresti

Inchirieri auto Bucuresti

Orice acţiune umană are la bază o motivaţie şi urmareşte un scop. La fel se întâmplă indiferent de domeniul în care are loc acţiunea. Pe lângă raţiune, felul omului de a acţiona e influenţat de alţi caţiva factori. Unul din cei mai puternici factori de influenţă e obişnuinţa. Un altul, poate la fel de important, e felul în care acţionează cei din jur. Obişnuinţa are la bază logica „am mai facut şi a mers”, felul în care acţionează cei din jur spune „au facut alţii şi a mers”. Nicio societate nu a fost lipsită de această viziune socială. Ce legătură are asta cu închirierea unei maşini? Ce legatura are cu societaea românească?

Pentru români, poate şi datorită faptului că suprafaţa ţării nu e foarte mare, a închiria o maşină când deţii o maşină proprietate personală, nu reprezintă o soluţie, indiferent de distanţa dintre localitatea în care cineva îşi are locuinţa permanentă şi localitatea în care trebuie să se deplaseze şi în care trebuie să locuiască o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp. De ce nu este o soluţie? Datorită celor doi factori de influenţă asupra luării unei decizii.

Obişnuinţă – fiindcă până acum am folosit mereu maşina personală şi m-am descurcat. Felul în care acţionează ceilalţi – fiindcă nici alţi cunoscuţi din localitatea mea nu închiriază maşină, ci folosesc maşina personală.

Care sunt dezavantajele? Unele localităţi din ţară sunt situate, totuşi, la sute de kilometri faţă de capitală. Un drum dus-intors înseamnă adesea peste o mie de kilometri. Pentru ca lucrurile să fie clare, se pot urmări datele pe site-ul firmei de inchirieri auto Bucureşti, Kamo Auto Expert. E o firmă de închirieri maşini cu experienţă în  din capitală, respectă un raport corect calitate/preţ, iar site-ul firmei prezintă toate informaţiile necesare unui potenţial client, pentru ca acesta să facă închirierea fară teama unor taxe ascunse, în deplină întelegere a clauzelor contractuale.

Cheltuieli şi riscuri pentru cei care aleg să conducă un drum lung, până în capitală şi înapoi

Cheltuieli carburantUzura maşinii. Calitatea drumurilor în România creşte gradul de uzură.Foarte probabil cazare şi masăOboseală fizică. După un drum lung, e necesar un timp pentru odihnă. Dar prea puţini oameni merg în capitală ca să se odihnească. Astfel, oboseala acumulată pe drum e un minus serios în capacitatea de a rezolva problemele.Oboseala şi drumurile nu întotdeauna bune cresc riscurile de accident.Riscurile apariţiei unor avarii la maşini. Asta înseamnă de obicei căutarea unui service într-o zonă puţin cunoscută, posibilitatea ca reparaţiile să întarzie deplasarea.În capitală gasirea locurilor de parcare şi deplasarea cu un autovehicul mare pot deveni probleme enervante. Foarte probabil, traseul prin capitală poate fi parcurs mult mai uşor cu o maşina mica, închiriată la un pret cumsecade.

 Avantajele închirierii unei maşini

Economie financiară. În plus, nu se uzează maşina personală Închirierea unei maşini potrivite. Maşina personală chiar nu e potrivită pentru unele deplasăriScutirea de oboseala unui drum lung, la volanul unei maşini.Maşina închiriată va fi pregătită pentru drum, cu taxele şi inspecţia tehnica la zi, de obicei nouă şi cu opţiuni în funcţie de preferinţele clienţilor.Dacă apare o avarie, firma se va ocupa de reparaţii. În cazul maşinilor care nu se mai pot deplasa, contractul spune ca firma va oferi clientului altă maşin€.Închirierea se poate face din punctul în care clientul ajunge în capitală.

 

 

Despre Kamo Auto Expert

Societatea comerciala Kamo Auto Expert SRL, este prezenta pe piata inchirierilor auto din Bucuresti inca din anul 2007. Activitatea firmei a inceput asa cum spuneam in vara anului 2007, pe fondul unei cereri in continua crestere a serviciilor de inchirieri auto pe piata din Bucuresti si nu numai. Flota noastra de inceput se rezuma la numai 3 masini din marca unui producator autohton. Dupa o activitate de peste 10 ani, putem spune ca am acumulat suficienta experienta in domeniul inchirieilor de masini pentru a putea venii in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de rent a car de cea mai buna calitate si preturi cu adevarat competitive.
Flota noastra de masini este compusa din autoturisme de la producatori auto cu o larga experienta in domeniul constructorilor auto si acopera cam toate clasele de autoturisme, de la clasa mini, economic pana la SUV. Masinile noastre beneficiaza de o expertizare tehnica periodica suplimentara celei impuse de regulamentele R.A.R., fiind servisate corespunzator, de mecanici cu experienta. Nu in ultimul rand acordam o atentie deosebita igienizarii autoturismelor si confortului pasagerilor.
Va putem pune la dispozitie o serie de echipamente optionale cum ar fi: GPS, scaune pentru bebelusi, cutie portbagaj, dar si asistenta rutiera 24/24.
Cu speranta ca v-am convins, va asteptam sa ne vizitati la adresa websiteului nostru!