Prețul corect pentru serviciile de inchirieri auto Bucuresti!

BUCURESTI - 5 februarie 2018

Comunicat tip General in Auto

O parte dintre persoanele care au nevoie de o mașină închiriată, pleacă în căutarea unei firme de inchirieri auto care să îi asigure preț foarte mic și calitate ridicată. Și în acest caz firma autohtonă de inchirieri masini va fi ocolită…

dacia logan

dacia logan

Fără a avea vreo legătură cu patriotismul ieftin ori cu naționalismul mustind de sentimente strâmbe față de alte popoare, discuția privind alegerea produselor autohtone înaintea celor de import, când e vorba de aceeași aceeași calitate și același preț, poate scoate la iveală aspecte la care prea puțini români s-au gândit.

În primul rând, a accepta o discuție de felul acesta, înseamnă depășirea prejudecății „marfă românească = marfă proastă”. O prejudecată cu vechime, pornită într-o oarecare măsură din realitate și în același timp dintr-un soi de complex de inferioritate față de occidentul care reprezintă garanția calității. E absurd să fie aleasă marfa proastă doar pentru că e românească! Dar e la fel de absurd să respingi o anume marfă doar pentru că e românească!

Dar felul acesta de a vedea lucrurile nu se manifestă doar când e vorba de marfa de pe rafturi, ci și atunci când e vorba de furnizarea unor servicii. Un exemplu simplu de urmărit e afacerea rent a car din România. Un procent destul de semnificativ al firmelor de inchirieri auto Bucuresti sunt de fapt francize ale unor firme mari de rent a car din occident. Bineînțeles, nici aici nu e corectă generalizarea. Unele furnizează servicii de calitate, altele nu, unele sunt corecte față de client, altele mai puțin… urmărind argumentația de mai sus, se poate observa că omul de inițiativă român, care a început de la zero afacerea cu închirieri de mașini, e foarte posibil să plece din start cu un mic dezavantaj. Dar lucrurile nu se opresc aici.

Firma Kamo Auto Expert, e una dintre firmele apărute în peisajul bucureștean cu mai mult de zece ani în urmă. În prezent are o flotă care o clasifică între firmele medii. Mașinile care alcătuiesc această flotă sunt bine întreținute și îndeplinesc condițiile cerute de lege. Aparent, nicio problemă în „a lupta” cu concurența. Această firmă însă, după cum se poate citi și pe pagina de pe internet a hotărât să urmeze o linie corectă în afaceri, ba chiar a ales, pentru bunul mers al firmei, o strategie win-win. Asta înseamnă deschidere față de clienți și o altfel de înțelegere a ideii de afacere. În același timp, însă, ca multe alte firme autohtone, încearcă să ocolească tot ce e incorect, de la practicarea unor taxe ascunse, până la impunerea unor „jocuri” de-a supra-asigurarea mașinii închiriate. Ori asta înseamnă prețuri corecte, pentru serviciile de inchirieri auto Bucuresti stabilite după cheltuielile necesare asigurării calității serviciilor.

O parte dintre persoanele care au nevoie de o mașină închiriată, pleacă în căutarea unei firme care să îi asigure preț foarte mic și calitate ridicată. Și în acest caz firma autohtonă de inchirieri masini va fi ocolită…

O altă parte vrea neapărat să închirieze o masina de la o firmă cu un parc auto imens, cu reprezentanțe în străinătate… aceeași problemă.

Agențiile de turism, hotelurile sau restaurantele din locurile cu obiective turistice, își aleg firmele cu care lucrează după aceleași criterii enumerate mai sus.

Concluzie

Nu de „mila” clientului are nevoie o firmă de inchirieri auto Bucuresti pentru a funcționa și a se dezvolta. Are nevoie însă de corectitudine în ce privește concurența și de discernământul clientului. Și de puțină viziune asupra efectelor dezvoltării economice a unei țări prin dezvoltarea firmelor autohtone. 

Despre Kamo Auto Expert

Societatea comerciala Kamo Auto Expert SRL, este prezenta pe piata inchirierilor auto din Bucuresti inca din anul 2007. Activitatea firmei a inceput asa cum spuneam in vara anului 2007, pe fondul unei cereri in continua crestere a serviciilor de inchirieri auto pe piata din Bucuresti si nu numai. Flota noastra de inceput se rezuma la numai 3 masini din marca unui producator autohton. Dupa o activitate de peste 10 ani, putem spune ca am acumulat suficienta experienta in domeniul inchirieilor de masini pentru a putea venii in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de rent a car de cea mai buna calitate si preturi cu adevarat competitive.
Flota noastra de masini este compusa din autoturisme de la producatori auto cu o larga experienta in domeniul constructorilor auto si acopera cam toate clasele de autoturisme, de la clasa mini, economic pana la SUV. Masinile noastre beneficiaza de o expertizare tehnica periodica suplimentara celei impuse de regulamentele R.A.R., fiind servisate corespunzator, de mecanici cu experienta. Nu in ultimul rand acordam o atentie deosebita igienizarii autoturismelor si confortului pasagerilor.
Va putem pune la dispozitie o serie de echipamente optionale cum ar fi: GPS, scaune pentru bebelusi, cutie portbagaj, dar si asistenta rutiera 24/24.
Cu speranta ca v-am convins, va asteptam sa ne vizitati la adresa websiteului nostru!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kamo-auto-expert/pretul-corect-pentru-serviciile-de-inchirieri-auto-bucuresti