Rent a car Bucuresti-Detalii, aspecte, puncte de vedere

BUCURESTI - 31 august 2017

Comunicat tip General in Auto

La prima vedere, a inchiria o masina se rezuma la cateva lucruri extrem de simple: o cautare pe google sau in alt motor de cautare, alegerea unui site, daca se poate unul cu preturi la inchirieri foarte mici, completarea unui formular, alegerea si rezervarea masinii si... Gata! In mare, pasii sunt cei descrisi inainte. Dar fiecare domeniu are micile lui detalii, care pot scapa la prima vedere. Fara pretentia ca va spune tot, acest articol incearca sa vorbeasca despre detalii.

Kamo Auto Expert - inchirieri auto

Kamo Auto Expert - inchirieri auto

La prima vedere, a inchiria o masina se rezuma la cateva lucruri extrem de simple: o cautare pe google sau in alt motor de cautare, alegerea unui site, daca se poate unul cu preturi la inchirieri foarte mici, completarea unui formular, alegerea si rezervarea masinii si... Gata! In mare, pasii sunt cei descrisi inainte. Dar fiecare domeniu are micile lui detalii, care pot scapa la prima vedere. Fara pretentia ca va spune tot, acest articol incearca sa vorbeasca despre detalii.

Detalii, aspecte, puncte de vedere

Daca primul lucru, după hotararea de a închiria o mașina, e sa gasesti o firma cu ajutorul internetului, atunci cauta firma Kamo Auto Expert . Foarte probabil vei avea surpriza lucrului bine facut: transparența, calitate, promptitudine! Citind pe ici, pe colo, prin pagina web a firmei, am gasit lucruri care merita sa fie cunoscute de viitorii clienti, indiferent de firma aleasa:

In primul rând, daca ai hotarat sa inchiriezi o masina, ai făcut o alegere buna. Fiindca inchirierea de masini reprezinta o varianta avantajoasa atunci cand e vorba de vacante sau locuire in alte orase, indiferent de motiv. In afacerile cu firmele rent a car, pe langa cele scrise si acceptate printr-un contract, e nevoie de bun simt. Ai închiriat-o, foloseste-o ca pe propria-ti masina. Iar daca ai prostul obicei de a nu-ti ingriji masina, foloseste-o pe cea inchiriata asa cum stii ca ar trebui sa o ingrijesti pe a ta. Daca esti tanar, cu varsta pana in 21 de ani, 25 pentru unele firme, vezi daca firma rent a car de la care vrei sa inchiriezi are o limita minima de varsta a clientilor acceptati.Alege masina in functie de numarul pasagerilor, volumul bagajelor, cati km va trebui sa calatoresti, zona geografica si gradul de dificultate al drumului. Daca ai nevoie de o masina pentru alergat prin Bucuresti si esti singurul pasager, bineinteles nu ai nevoie de un suv 4x4, de capacitate mare. La fel, dacă urci muntele, nu vei lua un „mini”...Atentie la clauzele contractuale! Fiindcă odată semnat contractul, chiar nu mai contează dacă ți-a fost lene să citești ce scrie acolo. Semnătura ta spune că ai fost de acord în cunoștință de cauză. La clauze gasesti taxele pe care le vei plati daca vei intarzia sau vei veni prea devreme sa predai masina, daca alegi sa o predai in alt punct decat cel de unde ai ridicat-o, pretentiile firmei vizavi de combustibilul din rezervor la aducerea masinii, etc. Pe site-ul firmei de care am vorbit mai sus se poate observa claritatea formularii clauzelor. Nu e nicio urma de interpretabilitate acolo. Totul e scris limpede, negru pe alb, fără să fie loc de interpretări.Orice inchiriere presupune acoperirea unei sume de bani numita „garantie”. Aceasta suma e partea clientului in ce priveste asigurarea masinii in situatiile de avariere sau furt a acesteia, strict din vina soferului. Garantia e indicat a se „plati” cu cardul de credit sau debit. Operațiunea aceasta presupune blocarea sumei de bani in contul clientului. Practic, firma nu se atinge de aceasta suma, iar operatiunea nu presupune plata vreunul comision din partea clientului. Nu e indicata plata in bani cash, sediile firmelor nefiind proiectate pentru protectia lichiditatilor.

Concluzie

Chiar daca lucrurile par simple, e importanta citirea cu atentie a clauzelor contractuale. Pentru ca lucrurile sa mearga bine si toata lumea sa fie multumita, nu e suficient ca firma sa-si faca partea si sa dea clientului o masina buna. E nevoie de grija si bunul simt al clientilor.

 

Despre Kamo Auto Expert

Societatea comerciala Kamo Auto Expert SRL, este prezenta pe piata inchirierilor auto din Bucuresti inca din anul 2007. Dupa o activitate de peste 10 ani, putem spune ca am acumulat suficienta experienta in domeniul inchirieilor de masini pentru a putea venii in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de rent a car de cea mai buna calitate si preturi cu adevarat competitive.
Flota noastra de masini este compusa din autoturisme de la producatori auto cu o larga experienta in domeniul constructorilor auto si acopera cam toate clasele de autoturisme, de la clasa mini, economic pana la SUV. Masinile noastre beneficiaza de o expertizare tehnica periodica suplimentara celei impuse de regulamentele R.A.R., fiind servisate corespunzator, de mecanici cu experienta. Nu in ultimul rand acordam o atentie deosebita igienizarii autoturismelor si confortul pasagerilor.
Va putem pune la dispozitie o serie de echipamente optionale cum ar fi: GPS, scaune pentru bebelusi, cutie portbagaj, dar si asistenta rutiera 24/24.
Cu speranta ca v-am convins, va asteptam sa ne vizitati la adresa websiteului nostru!