Horoscop.ro – o noua imagine

BUCURESTI - 7 august 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Fisiere atasate:

16813-horoscop-poza-site.jpg

Horoscop.ro a decis sa inceapa luna august a acestui an cu o schimbare menita sa-i incante pe vizitatorii sai: o interfata mai prietenoasa. Culori vesele, dar cu substrat mistic, noi instrumente astrologice, un newsletter gratuit. Iata cateva dintre noile elementele oferite de Horoscop.ro.

Horoscop.ro – o noua imagine

Noul design al website-ului Horoscop.ro imbina doua culori cu semnificatii mistice: purpuriul, culoare a intuitiei, sentimentelor profunde si a aspiratiilor inalte si auriul, culoare ce simbolizeaza intelepciunea, legatura cu divinitatea si succesul. Auriul este cel care confera de asemenea o nota de optimism website-ul in dorinta de a crea o interfata prietenoasa pentru vizitatorii nostri fideli.

Ce zodie esti? Poti afla de acum inainte foarte usor si rapid raspunsul la aceasta intrebare prin instrumentul online „Ce zodie sunt?” de pe www.horoscop.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele tale personale- data nasterii si ora exacta (optional) - si vei afla imediat care sunt zodiile tale si caracteristicile acestora in:
- zodiacul european;
- zodiacul chinezesc;
- zodiacul indian;
- zodiacul arboricol;
- zodiacul floral.

Pasionatii de astrologie se pot inscrie pe Forumul Horoscop.ro pentru a dezbate subiecte incitante din acest domeniu.
Ei se pot abona de asemenea la newsletterul gratuit si pot primi astfel prin e-mail informatii privind horoscopul zilnic.

Website-ul www.horoscop.ro mai ofera informatii despre horoscopul saptamanal, horoscopul zilei, atat cel general cat si pentru fiecare zodie din zodiacul european in parte.
Cei interesati de compatibilitatile dintre zodii si de caracteristicile pe care ni le confera ascendentul vor gasi pe acest website informatiile care ii intereseaza.

Despre Kapital

Despre Kapital

Kapital este o companie de brokeraj informational specializata pe domeniul online. Dintre proiectele web realizate, cel mai cunoscut este website-ul Finantare.ro - Portalul surselor de finantare - cea mai completa sursa gratuita de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active in Romania.

Ilinca Balteanu

Director Marketing
SC Kapital SRL
Horoscop.ro Project Coordinator
marketing@kptl.ro