Specialisti in Managementul Proiectelor

Iasi - 16 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Doriti sa incepeti o cariera in managementul proiectelor sau sa treceti la urmatorul nivel al carierei dumneavoastra?
Reprezentati o firma de consultanta in managementul proiectelor si sunteti in cautare de colaboratori sau noi membri?
Website-ul www.managementul-proiectelor.ro, in colaborare cu www.finantare.ro, va ofera acum accesul la „Baza de date cu specialisti in MP”.

Specialisti in Managementul Proiectelor

„Baza de date cu specialisti in MP” este un serviciu de recrutare prin care echipa Managementul-proiectelor.ro urmareste sa faciliteze contactul dintre specialistii in managementul proiectelor care sunt in cautarea unui loc de munca si firmele de consultanta care activeaza in acest domeniu si sunt in cautare de colaboratori sau noi angajati.

Cei care sunt in cautarea unui nou loc de munca isi pot adauga gratuit CV-ul pe website-ul www.managementul-proiectelor.ro, ajungand sa faca astfel parte din prima si cea mai cuprinzatoare baza de date dedicata exclusiv specialistilor in managementul proiectelor. Datele aplicantilor vor putea fi accesate de firmele de consultanta specializate, abonate la 'Baza de date cu specialisti in MP' de pe Managementul-proiectelor.ro sau membre ale Finantare.ro Profesional. Aceste firme vor contacta potentialii candidati in functie de posturile disponibile si criteriile de selectie stabilite in mod independent.

Utilizand serviciul „Baza de date cu specialisti in MP', firmele de consultanta abonate pot parcurge online toate etapele unui proces de recrutare, pastrandu-si anonimatul pana in momentul contactarii potentialilor angajati. Un abonament anual contractat ofera firmelor interesate posibilitatea de a vizualiza online toate CV-urile din baza de date realizata in colaborare cu Finantare.ro (fara date de contact); de a selecta CV-uri folosindu-se de criteriile de cautare puse la dispozitie pe website si de a le salva pe cele interesante intr-o sectiune special creata in contul lor. Drept bonus, abonatii primesc si 10 credite gratuite cu care pot salva 10 CV-uri cu date de contact.

Va invitam pe www.managementul-proiectelor.ro pentru a va completa gratuit CV-ul sau pentru a afla mai multe detalii despre oferta „Baza de date cu specialisti in MP”, incluzand aici si exemple concrete de CV-uri ce se regasesc in baza de date, pentru a putea testa astfel calitatea acestora.

Despre Kapital

Despre Kapital

Kapital este o companie de brokeraj informational specializata pe domeniul online. Dintre proiectele web realizate, cel mai cunoscut este website-ul Finantare.ro - Portalul surselor de finantare - cea mai completa sursa gratuita de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active in Romania.
Website-ul Managementul-proiectelor.ro ofera informatii si instrumente utile furnizorilor de consultanta, reprezentand o comunitate online a specialistilor care activeaza in domeniul managementului pe proiecte.
Ilinca Balteanu
Director Marketing
SC Kapital SRL
0744 341 908
marketing@kptl.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kapital/specialisti-in-managementul-proiectelor