Sanie copii sau sanie bebelusi? Hamax are raspunsul pentru aceasta intrebare. Chiar si pentru sanie adulti!

BUCURESTI - 28 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport, Retail

In 2013 Hamax ia din nou cu asalt piata saniutelor si accesoriilor pentru zapada cu modele noi si o gama variata de produse ce satisfice iubitorii anotimpului alb, de la bebelusi pana la adulti!

Sanie copii sau sanie bebelusi? Hamax are raspunsul pentru aceasta intrebare. Chiar si pentru sanie adulti!

Hamax este producatorul de renume mondial al celor mai rezistente saniute cu un design atragator atat pentru copii cat si pentru familiile acestora. Saniutele Hamax dau tonul distractiei pe zapada!!! 

Productia de saniute Hamax a ramas inca din 1958 in Norvegia, si de aceea stim sigur ca Mos Craciun isi ia saniutele din Laponia, acolo unde fiecare produs este realizat cu atentia cuvenita si din materialele cele mai bune, menite sa reziste asprelor conditii din tara lui Mos Craciun!!

Kara Sails, reprezentantul oficial al brandului Hamax in Romania  si-a deschis incepand cu acest an un showroom in care puteti vedea produsele Hamax si a le verifica din punct de vedere calitativ. O sanie Hamax are o garantie standard de 2 ani, cea mai mare garantie oferita pe piata din Romania.

Iata numai cateva din categoriile pe care va asteptam sa le incercati live, in showroomul nostru: sanie copii, sanie bob, saniute cu volan, saniute gonflabile, planse pentru copii, saniute bebelusi, snowboard copii, schiuri copii, planse foam derdelus dar si saniute clasice din lemn cu un design foarte elegant si confortabil.


Modelele cu un design unic si atragator, viu colorat dar si extrem de confortabil, sunt realizate din materiale rezistente atat la uzul indelungat cat si la temperaturi scazute de pana la - 50º. Pentru una sau mai multe persoane, cu volan, mecanism de franare, scaune captusite, centura de siguranta pentru bebelusi, iata numai cateva din calitatile pe care le puteti regasi in gama de produse destinate unui sanius de calitate ale producatorului Hamax, bine cunoscut in intreaga lume pentru calitatea, inovatiile si premiile castigate pentru saniutele sale.
Pentru mai multe detalii accesati www.saniute.ro

Despre Kara Sails SRL

Kara Sails SRL este leader de piata in comercializarea de saniute bebelusi si copii. Incepand cu anul 2011 Kara Sails SRL a devenit reprezentanta oficiala pentru sanile si echipamentul de iarna produse de leaderul mondial Hamax. Cu aceasta ocazie s-a lansat si site-ul www.saniute.ro unde avem prezentata oferta noastra pentru articolele de sporturi de iarna Hamax.