O noua editie a Targului " BIO - ALIMENTA "

Suceava - 8 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Constienti fiind de importanta hranei sanatoase , tot mai multi oameni cauta mancarea sanatoasa . Acum exista multiple posibilitati , atat informationale cat si reale , pentru ca cei interesati sa si-o poata procura .
Acesta este scopul declarat al Targului " BIO - ALIMENTA " si anume acela de a aduce la indemana celor interesati produse realizate fara conservanti , arome si/sau coloranti chimici , utilizandu-se pentru aceasta numai ingrediente 100% naturale .

In perioada 12 - 15 August a.c. (ambele inclusiv) locuitorii din Suceava , dar si din judetele limitrofe , pot vizita Targul " BIO - ALIMENTA 2011 " , manifestare expozitionala aflata la a 2-2 editie .

Firma CORTEX  LTD srl din Constanta  (participanta activa si la editia anterioara) este IMPORTATOR si DISTRIBUITOR UNIC pentru Romania si Moldova al brandului " FITNESS - COFFEE " .

Acest brand reprezinta singura CAFEA 100% NATURALA din lume in amestec cu plante si condimente 100% naturale .

Este un produs exceptional , realizat in Italia , fiind rezultatul a peste 7 ani de cercetari in domeniu .

Ca si la editia anterioara vom invita publicul care ne va vizita standul sa testeze si sa cumpere : " Fitness -Antioxidant - Coffee " - cafeaua cu 16 plante si condimente 100% naturale si/sau " Fitness - Sensual - Coffee " - sortimentul ce are la baza aceeasi cafea Arabica (80%) si Robusta (20%) in amestec cu 10 plante si condimente 100% naturale .

Cu titlu de noutate absoluta in Romania , va fi lansarea celui de-al 3 - lea produs  realizat de prestigiosul Institut Italian , sortimentul " B -Fine ". Avand ca baza de plecare aceleasi tipuri de cafea ca si la primele 2 sortimente , acesta este un amestec armonios dar mai ales sanatos de cafea cu un grad mic spre mediu de cofeinizare impreuna cu 12 plante si condimente 100% naturale .

Despre KARAT PRINT srl

CORTEX LTD srl din Constanta este de peste 3 ani IMPORTATOR si DISTRIBUITOR UNIC pentru Romania si Republica Moldova al produselor realizate sub brandurile "FITNESS - COFFEE" si "FITNESS - TEA" .
Din 1995 suntem producatori de ambalaje flexibile din folii tiparite flexografic , din 2005 fiind UNIC PRODUCATOR in Romania de PAHARE din CARTON .
Mai suntem deasemenea IMPORTATOR UNIC pentru Romania si Moldova de : vanilina naturala ; cutii din carton cu capac transparent(produs unic la nivel mondial) ; etichete din metal in relief autoadezive (deasemena un produs unic in lume) . .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/karat-print-srl/o-noua-editie-a-targului-bio-alimenta