Kaspersky Lab a încheiat un parteneriat cu Scuderia Ferrari Marlboro

BUCURESTI - 11 mai 2010

Comunicat tip General in IT&C

Kaspersky Lab, unul dintre principalii producători de soluţii de securitate informatică din lume, a ajuns la un acord cu reprezentanţii Scuderia Ferrari Marlboro, privind încheierea unui parteneriat extins, dincolo de sezoanele de curse GT2 din 2010 şi 2011.

Kaspersky Lab devine sponsor principal al echipei AF Corse din Piacenza, Italia, logo-ul companiei fiind vizibil pe maşinile de curse începând chiar din acest weekend, cu ocazia celei de-a doua runde a circuitului de 1000 Km de la Spa-Francorchamps.

„Reprezintă o onoare pentru noi să fim partenerii unei echipe atât de faimoase şi cu un succes imens pe parcursul întregii istorii a curselor cu maşini”, spune Eugene Kaspersky, CEO şi Co-Fondator Kaspersky Lab. „Ferrari şi Kaspersky Lab împart multe valori, precum cercetarea continuă în domeniul de activitate, inovaţia tehnologică şi pasiunea pentru competiţie în business”, încheie Kaspersky.

Despre Kaspersky Lab Romania

Despre Kaspersky Lab
Kaspersky Lab produce şi distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru
PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori privaţi, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.viruslist.com

Despre AF Corse
Echipa AF Corse participă la cursele GT2 încă din 2006, cu maşini Ferrari F430. Pe parcursul ultimilor ani, echipa lui Amato Ferrari a câştigat 21 de curse FIA GT, două circuite Spa de 24 de ore şi patru titluri FIA GT2. Anul 2010 a început cu o nouă provocare: turneul Le Mans Series, unde echipa AF Corse afişează la linia de start trei modele F430 conduse de piloţi celebri, precum Fisichella, Alesi, Vilander, Bruni sau Melo.

Andrei Savu
Premium Communication
e-mail: andrei.savu@premiumpr.ro
tel: 0747.303.093


Ionuţ Tecuceanu
Premium Communication
e-mail: ionut.tecuceanu@premiumpr.ro
tel: 0755.060.117

office@kaspersky.ro