Aer conditionat la reduceri.

BUCURESTI - 26 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

In aceasta perioada, magazinul online www.kumparaturi.ro ofera posibilitatea clientilor sai de a achizitiona aparate de aer conditionat de calitate la un super pret.
Cele peste 100 de modele de pe site beneficiaza acum de preturi promotionale si mai ales montaj ultra rapid, in doar cateva zile de la achizitionarea produsului.

Aer conditionat la reduceri.

Mai mult decat atat, bucurestenii, cei mai afectati de caldura de afara, beneficiaza de transport gratuit la achizitionarea oricarui model de aer conditionat de pe site. Livrarea produselor se face direct din stoc astfel ca timpul de livrare si implicit cel de montaj sunt mult mai mici decat la alte magazine online. Specialistii magazinului din departamentul de vanzari va pot oferi consultanta de specialitate astfel incat decizia dvs. de achizitie sa fie intotdeauna cea mai buna. In functie de buget sau de spatiul pe care trebuie sa-l deserveasca, aparatul de aer conditionat va fi selelctat dintr-o gama larga de modele produse de marci consacrate in domeniu precum : LG, Panasonic, Samsung, Ariston, Whirlpool sau Hyundai.
Oferta noastra pentru aceasta vara include aparate cu capacitate cuprinsa intre 7 000 si 30 000 de BTU, portabile si fixe cu tehnologie inverter sau split.
Toate produsele beneficiaza de cel putin 2 ani garantie. Daca vrei sa scapi de canicula, rapid si la un prĂȘt promotional, alege acum un model de aer conditionat de la http://www.kumparaturi.ro/aparate_de_aer_conditionat si creaza un spatiu racoros si confortabil chiar la tine acasa. Suna sau comanda online, rapid si usor, noi garantam livrarea prompta, calitatea produselor si montajul rapid.

Despre Kavi Line S.R.L

Kumparaturi.ro este on-line din 2005 si de atunci incearca sa vina permanent in intampinarea tuturor celor care doresc si au nevoie sa kumpere produse de calitate, rapid si in mod eficient din punct de vedere cost/timp. Atuurile kumparaturi-lor sunt: preturile mici, calitatea produsele comercializate de firme recunoscute, livrarea promta si profesionalismul angajatilor.

Adresa: Str. Grigore Tocilescu nr. 25, sectorul 5 , Bucuresti, Romania

Tel./Fax: 021.456.50.99
021.456.50.98
RDS: 031.405.26.46
Mobil: 0722.450.471

www.kumparaturi.ro

marketing@kumparaturi.ro