Castiga un aparat de aer conditionat!

BUCURESTI - 28 iulie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Inca 2 saptamani in care poti castiga premiile oferite de Smartbuy si Kumparaturi.ro in cadrul campaniei ,,Castiga-ti racoarea’’. Unul dintre premii este chiar un aparat de aer conditionat.

Castiga un aparat de aer conditionat!

Castiga rapid si usor premii de peste 2000 Ron. Alege orice produs comercializat de kumparaturi.ro si listat pe smartbuy.ro, scrie un text de prezentare inteligent si convingator, in cea mai atractiva forma, si poti fi unul dintre fericitii castigatori ai premiilor puse la dispozitie de kumparaturi.ro. Premiul cel mare este un aparat de aer conditionat Ferroli de 9 000 de btu cu montaj inclus. Concursul a fost lansat pe data de 7 iulie si se va incheia pe 14 august, urmand ca pe 20 august sa fie anuntati castigatorii. Cele mai convingatoare si relevante comentarii vor fi premiate. Va fi punctata, in primul rand, calitatea materialelor , nu numarul lor!
Acorda cateva minute sansei tale de a castiga un aparat de aer conditionat. Trebuie doar sa te loghezi pe smartbuy si sa scrii o opinie despre unul dintre produsele comercializate de kumparaturi.ro
afisate la http://www.smartbuy.ro/recomanda.html

Participantii la concurs au de ales dintre aproape 4 000 de produse incluse in mai multe categorii. Ei pot scrie despre un telefon mobil, un aragaz sau un televizor lcd, in functie de preferintele sau experienta legata de aceste produse : electronice, electrocasnice, IT sau GSM. Kumparaturi.ro va publica prezentarile produselor, inscrise in concurs, in paginile site ului dupa incheierea concursului.

Despre Kavi Line S.R.L

Kumparaturi.ro este on-line din 2005 si de atunci incearca sa vina permanent in intampinarea tuturor celor care doresc si au nevoie sa kumpere produse de calitate, rapid si in mod eficient din punct de vedere cost/timp. Atuurile kumparaturi-lor sunt: preturile mici, calitatea produsele comercializate de firme recunoscute, livrarea promta si profesionalismul angajatilor.

Adresa: Str. Grigore Tocilescu nr. 25, sectorul 5 , Bucuresti, Romania

Tel./Fax: 021.456.50.99
021.456.50.98
RDS: 031.405.26.46
Mobil: 0722.450.471

marketing@kumparaturi.ro