Comertul electronic trece la un alt nivel.

BUCURESTI - 7 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Astazi, www.kumparaturi.ro inaugureaza sectiunea de video review a produselor comercializate pe site, facand astfel trecerea la un alt nivel de accesibilitate si de complexitate a serviciilor pe care le ofera.

Comertul electronic trece la un alt nivel.

Astfel, utilizatorii vor putea vedea, alaturi de poze, filmulete preluate de pe celebrul site youtube, care prezinta produsele, oferind acum clientului mult mai multe informatii, multe dintre ele inedite. Majoritatea clipurilor video sunt prezentari realizate de profesionisti in domeniu sau chiar de website-uri si televiziuni specializate.
,,Nu am implementat acest sistem gandindu-ne ca vom atrage astfel mai multi vizitatori pe site, ci mai degraba pentru a le oferi utilizatorilor cat mai multe informatii despre produs, informatii care ii pot ajuta in cele din urma sa ia o decizie in totala cunostinta de cauza’’, a declarat Daniel Dragomirescu – Key Account Manager la www.kumparaturi.ro Filmuletele postate pe site, alaturi de poza produsului si specificatiile tehnice, au si rolul de a diminua cumva singurul dezavantaj pe care comertul online il are in fata comertului traditional, acela ca oamenii care comanda online pot vedea produsul abia cand acesta ajunge acasa si nu intr-un showroom, inainte de comanda.
Acest sistem nu este nou, el se practica de ceva timp in Europa, chiar si in Romania, dar mai ales in Statele Unite, si vine ca o nevoie fireasca in demersul nostru de a satisface dorintele exigente ale cumparatorului modern’’, declara oficialii magazinului.
Implementarea sistemului se va face treptat pana cand acesta va acoperi toate produsele comercializate si unde youtube nu va putea furniza imagini relevante, vom crea noi prezentarile produselor si ne gandim in primul rand la produsele electrocasnice, care reprezinta o gama foarte importanta pentru noi.’’
Kumparaturi.ro comercializeaza produse electronice, electrocasnice IT si GSM reusind sa ofere in cadrul aceluiasi site o gama foarte mare de produse, de la componente de pc la frigidere, de la camere video la telefoane mobile si televizoare. Prezent pe piata online, din Romania, inca de la sfarsitul anului 2005, www.kumparaturi.ro ofera in prezent clientilor sai o alternativa mai avantajoasa si mult mai comoda decat comertul clasic.

Despre Kavi Line S.R.L

KUMPARATURI.ro este magazinul online care raspunde cu adevarat necesitatilor moderne de a face cumparaturi.

SE IMPUNE PRIN:
- Preturi mici
- Produse de calitate
- Livrare prompta
- Profesionalismul angajatilor.
EXPERIENTA acumulata in timp ne ajuta sa reusim sa punem la dispozitia clientilor nostri cea mai bogata oferta de produse electronice, electrocasnice , IT si GSM;

Adresa: Str. Grigore Tocilescu nr. 25, sectorul 5 , Bucuresti, Romania
Tel./Fax: 021.456.50.99
021.456.50.98
RDS: 031.405.26.46
031.405.26.47
Mobil: 0722.450.471

marketing@kumparaturi.ro