Kumparaturi.ro iti ofera cadouri de Pasti

BUCURESTI - 18 aprilie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

www.kumparaturi.ro - magazinul virtual de echipamente IT&C si produse electronice lanseaza cardul de Kumparaturi si ofertele speciale de Pasti.

Acum Nu mai trebuie sa cauti cea mai buna oferta!

Pana la sfarsitul lunii, la noi este sarbatoare. Magazinul virtual Kumparaturi.ro vine cu oferte atragatoare, menite sa te faca sa te simti cu adevarat rasfatat. Cardul de Kumparaturi si promotiile oferite, iti vor dovedi ca intr-adevar, AICI poti gasi cea mai buna oferta.

In calitate de posesor al cardului de fidelitate, achizitionezi produse cu discount de pana la 8%, participi la concursurile si promotiile oferite numai posesorilor de card si poti primi vouchere de cumparaturi, in functie de volumul comenzilor. In plus, esti cu un pas inaintea tuturor, in aflarea noutatilor de pe piata. Dupa prima comanda, cardul iti deschide o alta lume a Kumparaturilor, unde te poti bucura de toate avantajele pe care le oferim clientilor nostri.

In toate sectiunile site-ului - foto-video, electronice, telefonie, IT&C si electrocasnice - gasesti oferte speciale. Tot ce ai de facut este sa alegi produsul pe care il doresti si noi il livram in cel mai scurt timp.
Produsele sunt prezentate cu informatii detaliate, site-ul oferind si sistemul de comparare a specificatiilor, pentru a te ajuta sa alegi mai usor. Echipa de vanzari iti sta la dispozitie cu detalii amanuntite si consiliere in alegerea produsului care ti se potriveste cel mai bine.

„Dorim sa fim partenerii clientilor nostri. Sa stim ca sunt fost multumiti de serviciile noastre, sa stim ca se vor intoarce oricand cu placere. La randul lor, clientii sa stie ca la noi pot gasi nu numai preturi foarte bune, dar si o echipa bine pregatita, care raspunde tuturor solicitarilor cu rapiditate si profesionalism si de fapt, cel mai important, sa stie ca pot avea incredere in noi.“ a declarat Brindusa Cristina Balas, Sales Director S. C. Kavi Line S.R.L.

Promotiile sunt valabile pana la data de 30 aprilie, comenzile se livreaza gratuit in Bucuresti si contra cost in restul tarii. Comenzile se fac online, pe www.kumparaturi.ro, sau prin telefon la 021-212.38.03.

Despre Kavi Line S.R.L

Despre KAVI LINE
Kavi Line este o companie de e-commerce aparuta pe piata romaneasca in anul 2005. Pana la sfarsitul anului 2006 Kavi Line isi propune sa devina un punct de referinta pe piata virtuala romaneasca de gen, imprimand totodata ritm alert dezvoltarii acestui segment.
Valorile promovate permanent de echipa Kavi Line sunt: creativitate si diversitate, onestitate si respect, profesionalism si promptitudine, transparenta si flexibilitate.

Pentru mai multe informatii:

Brindusa Cristina Balas
Sales Director
E-mail: brindusa.balas@kumparaturi.ro
Telefon direct : 0723 593 547
Tel/Fax: 021- 212.38.03
.
office@kumparaturi.ro