OFERTE SPECIALE DE PASTI

BUCURESTI - 27 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Sarbatorile de Pasti iti aduc la Kumparaturi.ro noi oferte si promotii la calculatoare, electrocasnice si electronice. Notebookuri, plasme, lcd-uri, camere foto si video, monitoare, aragazuri, frigidere, combine frigorifice, masini de spalat, masini de spalat vase, racitoare vin si bauturi, si tot ce este nou in materie de electronice si electrocasnice gasiti la noi la preturi.elimina concurenta In plus, la electrocasnicele incorporabile, avem toata gama, de la cuptoare, plite, hote, masini de spalat vase, pana la frigidere, combine frigorifice si masini de spalat. Toate produsele sunt de cea mai buna calitate si la preturi extraordinare. In plus, livrarea in Bucuresti este gratuita si ultra-rapida.

Specialiştii noştri va ofera consiliere tehnica si va propun alternative în vederea găsirii variantei optime, care să îndeplinească toate exigentele dvs. Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie cu orice intrebare sau detaliu pe care doriti sa il aflati despre produsele noastre si va ajuta la alegerea produsului dorit.
In plus, dupa primele comenzi ce depasesc 1000 RON, primesti cardul de fidelitate Kumparaturi.ro, cu ajutorul caruia poti beneficia de un discount de pana la 8% pe care le oferim lunar la anumite produse; participi la concursurile si promotiile oferite numai posesorilor de card si poti primi vouchere de cumparaturi.
Daca vrei sa beneficiezi de ofertele special create pentru abonatii nostri, sa fi informat asupra produselor aflate in promotie pentru clientii posesori de card, aboneaza-te la newsletter-ul Kumparaturi.ro si vei fi cu un pas inaintea tuturor in aflarea noutatilor de pe piata in materie de electrocasnice, electronice si IT..
Comenzile se fac online, pe www.kumparaturi.ro, sau prin telefon la: 021-410.50.98 si 0722.450.471. Ne puteti scrie si la adresa noastra de mail: sales@kumparaturi.ro si office@kumparaturi.ro.

Despre Kavi Line S.R.L

Despre KAVI LINE
Kavi Line este o companie de e-commerce aparuta pe piata romaneasca in anul 2005. Pana la sfarsitul anului 2006 Kavi Line isi propune sa devina un punct de referinta pe piata virtuala romaneasca de gen, imprimand totodata ritm alert dezvoltarii acestui segment.
Valorile promovate permanent de echipa Kavi Line sunt: creativitate si diversitate, onestitate si respect, profesionalism si promptitudine, transparenta si flexibilitate.

SC Kavi Line SRL
Str. Ion Urdareanu, nr.5, bl. P 41, sc. A, ap.1, sector 5, Bucuresti
Tel: 021 / 410 50 98 ; 0722 450 471 ; 031 / 405 26 46
office@kumparaturi.ro