Apartament superb de 3 camere situat in Cartierul Primaverii, o noua listare exclusiva KBC Real Estate Consulting

BUCURESTI - 11 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Live site

Cartierul Primaverii este una dintre zonele exclusiviste ale Bucurestiului unde proprietatile noi scoase la vanzare sunt rare si prezinta oportunitati excelente de investitie pentru cei care apreciaza luxul si pot face achizitii de peste 500,000 eur.

Apartament 3 camere lux de vanzare Primaverii

Apartament 3 camere lux de vanzare Primaverii

 Cartierul Primaverii este una dintre zonele in care tranzactiile nu s-au imputinat in perioada crizei imobiliare si in care preturile au scazut procentual mult mai putin decat in alte zone. 

Echipa KBC Real Estate Consulting

Cartierul Primaverii este una dintre zonele in care tranzactiile nu s-au imputinat in perioada crizei imobiliare si in care preturile au scazut procentual mult mai putin decat in alte zone.

Aici gasim ansambluri rezidentiale mici cu finisaje de exceptie si care satisfac cele mai exigente gusturi. Gandindu-ne la micile amanunte care pentru clientela premium fac diferenta sunt putine blocurile in care poti intra in parcarea subterana cu un Ferrari sau o alta masina asemenatoare cu garda foarte joasa.

Agentia KBC Real Estate Consulting are placerea sa promoveze in regim de exclusivitate un apartament superb in Primaverii in cadrul unui complex rezidential construit in 2011.

Suprafetele apartamentului sunt: 3 camere - 74,44, 18,71, 23,80 mp, 2 bai - 7,14 si 5,38 mp, hol 4,49 mp, spalatorie 2,44 mp, tersasa 107,51 mp. Suprafata totala utila a apartamentului, incluzand terasa este de 243,91 mp (construita 273,18 mp).

Apartamentul dispune de finisaje de exceptie, 2 locuri pe parcare subterane, parchet, baile sunt echipate cu articole sanitare Villeroy and Boch, intrare separata de restul locatarilor blocului si o superba tesara cu gradina amenajata.

Acest apartament 3 camere Primaverii se vinde mobilat in totalitate la pretul de 650,000. O mare parte din piesele de mobilier sunt importate din India. Optional, apartamentul se poate vinde nemobilat la pretul de 625,000 eur.

Despre KBC MEDIA GROUP SRL

Agentia imobiliara KBC Real Estate Consulting ofera clientilor fin Bucuresti servicii de consultanta imobiliara, intermediere si reprezentare exclusiva fiind activa in zonele Unirii, 13 Septembrie, Primaverii, Dristor, Theodor Pallady, Baneasa, Corbeanca, s.a. Agentia este specializata pe tranzactionarea de proprietati comerciale si rezidentiale focusul companiei fiind pe valoarea adaugata in relatia cu clientii proprietari si cumparatori sau chiriasi. De asemenea, departamentul de research al agentiei elaboreaza studii de marketing si fezabilitate pentru proiecte comerciale.