Shine Residence - un proiect rezidential de succes

BUCURESTI - 18 septembrie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Shine Residence este localizat in cartierul Titan, zona ce cunoaste o puternica dezvoltare a infrastructurii si beneficiaza de numeroase investitii in proiecte rezidentiale de calitate.

Accesul foarte rapid spre centrul capitalei, vecinatatile – scoli, gradinite, parcuri, transport urban, hipermarketuri sau restaurante si pozitionarea aproape de inceputul Autostrazii Soarelui sunt argumente ce oferta acestui proiect un important avantaj competitiv.

Imobilul de locuinte Shine Residence situat pe Strada Gura Siriului a fost conceput cu un regim de inaltime S+4+4E+Mansarda avand o suprafata total desfasurata de 3.530 mp construiti pe un teren de 979 mp. Constructia este finalizata in proportie de 85% si s-au rezervat si vandut peste jumatate din cele 30 de apartemente ale proiectului.

Shine Residence intampina perioada targurilor imobiliare oferind apartamente cu 2 si 3 camere la pretul de 1.300 euro + TVA/ mp.

Apartamentele beneficiaza de finisaje moderne si de toate utilitatile la care se adauga : ascensor cu actionare hidraulica pentru max. 6 pers de la parcarea subterana si pana la mansarda si parcare subterana cu usa de acces cu telecomanda.

Constructorul proiectului este General Lux Service, o companie cu traditie pe piata de profil din Romania, aceasta avand deja in portofoliu constructia a 10,000 mp (63 unitati) pentru Gigant Construct si 18,000 mp (134 unitati) pentru Invest Imob Construct – proiectul Pallady Residence.

Dezvoltatori de mare calibru precum Adama, BRC, Gigant Construct sau Ram Global au intuit potentialul acestei zone si au lansat proiecte rezidentiale destinate in special clientilor din clasa medie. In Est-ul Bucurestiului sunt la vanzare peste 14.000 de unitati in complexe rezidentiale noi, urmand sa fie livrate pana la sfarsitul anului aproape 2.000 unitati localizate in 11 proiecte rezidentiale. In 2009 sunt anuntate aproximativ 6600 de livrari in 16 proiecte rezidentiale iar pentru 2010 sunt promise 3000 de livrari.

www.shineresidence.ro

Despre KBC MEDIA GROUP SRL

General Lux Service

0788.514.727
mihai_rem@yahoo.com