Spatiu industrial in Bucuresti, o noua listare exclusiva KBC Real Estate Consulting si alte oferte imobiliare pentru companii in zona Bd. Pallady

BUCURESTI - 14 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport, Imobiliare, Farmaceutic

Live site

Zona din Estul Bucurestiului care precede intrarea pe Autostrada A2, respectiv bulevardul Theodor Pallady este de cativa ani intr-o dezvoltare fara precedent ceea ce a facut ca mult companii sa aleaga fie sa se relocheze aici sau sa-si construiasca unitati suplimentare - depozite, birouri si show-room-uri.

Hala de vanzare sect 3

Hala de vanzare sect 3

 Hala este formata din spatiu depozitare si productie, vestiare, grupuri sanitare, birouri la etaj. Terenul este de aproximativ 1000mp. Hala dispune de sistem de monitorizare video si alarma, aer conditionat, curent 220/380V, parcare. 

Echipa KBC Real Estate Consulting

Agentia imobiliara KBC Real Estate Consulting va ofera oportunitatea de a achizitiona o hala de 700 mp in zona Bd. Pallady/ Trapezului in care se poate demara o noua activitate comerciala in 30 de zile de la achizitionare.

Hala din Theodor Pallady este formata din spatiu depozitare si productie, vestiare, grupuri sanitare, birouri la etaj. Terenul este de aproximativ 1000mp. Hala dispune de sistem de monitorizare video si alarma, aer conditionat, curent 220/380V, parcare. Pretul la care aceasta proprietate este oferita spre vanzare este de 320,000 eur, scutit tva, proprietarul fiind o persoana fizica.

Agentia noastra reprezinta de asemenea mai multi proprietari de terenuri si constructii comerciale in zona Bd. Theodor Pallady, intre ofertele noastre amintind:

- Teren 5,000 mp, deschidere 25 m la bulevard, utilitati, pret 230 eur/ mp;

- teren 3125 mp, deschidere 33 m la bulevard, utilitati, pret 250 eur + tva/mp;

- teren 2,500 mp cu cladire construita - depozit 700 mp si birouri P+2, 600 mp/ nivel, 675,000 eur tva inclus (variante preluare credit bancar)

- teren 2,500 mp, deschidere 12 m la bulevard, utilitati, pret 250 eur/mp;

- terenuri incepand cu 2,000 mp in planul 2 la 50 - 100 mp de bulevard - preturi de la 50 eur/ mp.

Acestea sunt cateva din ofertele noastre. Va invitam sa ce contactati la office@kbcrealestate.ro pentru a va informa despre ofertele pe care le prezentam in zona Theodor Pallady/ A2.

Despre KBC MEDIA GROUP SRL

Agentia imobiliara KBC Real Estate Consulting ofera clientilor fin Bucuresti servicii de consultanta imobiliara, intermediere si reprezentare exclusiva fiind activa in zonele Unirii, 13 Septembrie, Primaverii, Dristor, Theodor Pallady, Baneasa, Corbeanca, s.a. Agentia este specializata pe tranzactionarea de proprietati comerciale si rezidentiale focusul companiei fiind pe valoarea adaugata in relatia cu clientii proprietari si cumparatori sau chiriasi. De asemenea, departamentul de research al agentiei elaboreaza studii de marketing si fezabilitate pentru proiecte imobiliare.

Citeste mai mult: Apartament lux 4 camere situat langa Piata Victoriei, o noua listare exclusiva KBC Real Estate Consulting