Maia Morgenstern joacă într-o nouă comedie inedită, modernă și profundă

BUCURESTI - 25 aprilie 2024

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

Teatrul românesc este pe cale să experimenteze o nouă paradigmă a comediei moderne, iar senzaționala actriță, Maia Morgenstern , conduce acest val de schimbare cu un rol memorabil în spectacolul „Genul programului: comedie ”.
Avanpremiera va avea loc în data de 13 iunie, la Palatul Național al Copiilor din București.

Maia Morgenstern și Marius Bodochi, într-o comedie spumoasă

Maia Morgenstern și Marius Bodochi, într-o comedie spumoasă

 “La finalul zilei, singurul lucru care contează între doi oameni este iubirea. Restul sunt detalii”. 

Răzvan Oprea

Este un spectacol care a cucerit deja publicul parizian, iar acum ajunge și în România.

Această comedie surprinde cu umorul ei inteligent, cu situațiile comice, care explorează aspecte comune și incomode ale societății actuale, provoacă la introspecție și la evaluarea propriilor standarde, principii și capacitatea de înțelegere, acceptare.

Actrița Maia Morgenstern face un rol cu totul neobișnuit, cu o măiestrie absolută, aducând un umor contaminant și solar, în rolul Carlei, soția lui Francois.

Cu abilitatea sa unică, actorul Marius Bodochi interpretează un rol excepțional și inedit în misoginul Francois, primar al orașului Paris.

Actorii, Diana Stancu și Răzvan Oprea, Louise, respectiv Rachon, completează acest puzzle de emoții. Ea este fiica adoptivă, care stârnește o situație nepotrivită pentru imaginea de familie perfectă construită până în prezent, iar el, este un politician progresist aflat în campanie electorală împotriva lui Francois.

Regizat de Răzvan Oprea, producția promite să ofere publicului o experiență teatrală inedită: ”În acest spectacol, căutăm să arătăm că umorul poate fi o unealtă puternică pentru a aduce la lumină aspectele profunde și adesea incomode ale relațiilor umane. Prin comedie, explorăm complexitatea vieții și puterea transformării pe care o poate aduce iubirea, pentru că până la urmă, la finalul zilei, doar iubirea contează."

„Genul programului: comedie” promite a fi o producție ce nu trebuie ratată, un prilej de bucurie și reflecție în același timp, iar Theatre Light Studio și Teatru Total sunt mândri să prezinte acest spectacol susținut de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov.

Pentru mai multe informații și bilete: https://bit.ly/spectacol_Bucuresti

Despre KBM

Teatru Total - Art & Entertainment

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kbm/maia-morgenstern-joaca-intr-o-noua-comedie-inedita-moderna-si-profunda