O seară de râs și emoție - "IA-LE BANII" la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța

Constanta - 16 aprilie 2024

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social

Cu o poveste plină de umor și sensibilitate, spectacolul este o reflectare amuzantă și realistă a societății românești contemporane. Este o comedie pentru toată familia, care va aduce zâmbete pe fețele celor mici și celor mari.

Ia-le Banii

Ia-le Banii

 ”Alătură-te nouă pentru o seară plină de comedie care cu siguranță îți va ridica moralul!” 

Răzvan Oprea

IA-LE BANII, este o piesă clasică, adaptată de regizorul Răzvan Oprea,  care promite o incursiune într-o lume plină de umor și situații comice, potrivită pentru toate vârstele. 

De la replici memorabile până la personaje iconice, veți fi captivați de magia comediei alături de Silviu Biriș, Magda Catone, Ozana Barabancea, Sergiu Costache, Pavel Bârsan, Sabina Lisievici, Rădița Roșu și Magdalena Chihaia.

Claude Magnier a reușit să creeze un text care a încântat publicul fără întrerupere timp de 65 de ani în Franța, și dacă încă mai aveți dubii, gândiți-vă că această piesă a fost o sursă de inspirație pentru filme ca "OSCAR" cu Luis de Funes și "CATCH THE MONEY" cu Silvester Stallone. 

Biletele pentru "IA-LE BANII" sunt disponibile acum  pe bilet.ro.

Locurile sunt limitate, așadar rezervați-vă din timp locul pentru această seară specială și pregătiți-vă să vă bucurați de un moment de evadare și divertisment.

Bilete: https://bit.ly/COMEDIElaCONSTANTA

Despre KBM

Teatru Total, organizare spectacole și evenimente

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kbm/o-seara-de-ras-si-emotie-ia-le-banii-la-casa-de-cultura-a-sindicatelor-din-constanta