Keep-Out Pricing

Definitie Keep-Out Pricing

Metoda de stabilire a pretului, uitlizata in situatiile de piata oligolpolistica, in care companiile mari mentin un pret foarte mic pentru a descuraja micii concurenti si pentru a-si pastra cotele de piata. Vezi Umbrella Pricing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Keep-Out Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Keep-Out Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Keep-Out Pricing. Definitiile termenilor despre Keep-Out Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Keep-Out Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Keep-Out Pricing.