KeepCalling, o companie romaneasca, in topul firmelor cu cea mai rapida ascensiune din S.U.A

Sibiu - 4 septembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, CSR

Cu o crestere de 506% a cifrei de afaceri, KeepCalling, o companie sibiana, este prezenta pentru al patrulea an consecutiv in topul american Inc. 5000.

KeepCalling, o companie romaneasca,  in topul firmelor cu cea mai rapida ascensiune din S.U.A

KeepCalling, o companie fondata in 2002 cu sediul in Sibiu, este prezenta pentru al patrulea an consecutiv in topul american Inc. 5000, care realizeaza clasamentul companiilor cu cea mai rapida ascensiune din S.U.A: http://www.inc.com/profile/keepcalling .

Cu o crestere de 506% a cifrei de afaceri, KeepCalling s-a plasat pe locul 885 in clasamentul general si pe locul 18 in domeniul telecomunicatiilor, in urma rapoartelor financiare de pe ultimii trei ani. Cifra de afaceri a companiei a crescut de la 6.7 milioane de dolari in 2010 la 41 milioane de dolari in 2013. Comparativ cu anul 2012, cresterea a fost de 45%: de la 28.3 milioane la 41 milioane de dolari, inregistrati in 2013.

Cu sediul central in Sibiu, compania KeepCalling ofera servicii de telefonie internationala pentru imigrantii din intreaga lume. Desi initial serviciul a fost creat pentru romanii din S.U.A., pentru a-i ajuta sa pastreze o relatie apropiata cu cei dragi de acasa, acum serviciile companiei sunt folosite la nivel global de sute de mii de clienti din S.U.A., Europa, America de Sud, Australia, Asia sau Africa.

Aceasta nu este singura data cand cresterea companiei a fost recunoscuta de topul Inc. 5000 al companiilor private cu cea mai rapida ascensiune din Statele Unite. In 2011, KeepCalling a detinut locul 849, in 2012 locul 961, in 2013 locul 919, iar in acest an locul 885.

Daca in 2003 KeepCalling isi desfasura activitatea doar in Sibiu, de-a lungul timpului compania si-a deschis doua noi birouri in Cochabamba, Bolivia si Atlanta, Georgia. Serviciile companiei sunt folosite lunar de sute de mii de clienti, iar totalul apelurilor internationale efectuate de acestia a crescut exponential, de la aproximativ 6 milioane pe luna la inceputul anului 2010 la peste 40 milioane pe luna in prezent.

KeepCalling ofera clientilor sai abonamente de voce sau produse prepaid de telefonie, reincarcari de mobil si numere virtuale. Aceste servicii sunt dedicate persoanelor care locuiesc in strainatate si doresc sa mentina o legatura apropiata cu familia sau prietenii de acasa. Serviciile KeepCalling sunt promovate prin peste 70 de site-uri dedicate comunitatilor etnice din intreaga lume.

In paralel cu latura business, compania este direct implicata in programe de responsabilitate sociala, atat in Sibiu, cat si la nivel mondial. KeepCalling deruleaza un program complex de activitati de sustinere a dezvoltarii comunitatilor locale, directionandu-si interesul in mod constant catre domenii din cele mai variate: educatie, protectia mediului, sport, protectia animalelor si implicare sociala. Printre cele mai cunoscute proiecte sprijinite de KeepCalling se numara:

- Wikipedia, cel mai amplu proiect educational si cultural gratuit utilizat de mai mult de 500 de milioane de oameni in fiecare luna;

- “Fiecare copil in gradinita”, proiect al fundatiei OvidiuRo, ce are ca obiectiv reducerea ratei absenteismului de la gradinita al copiilor provenind din comunitati sarace;

- Habitat for Humanity, organizatie non-profit care construieste locuinte pentru familii defavorizate;

- donatii catre SOS Satele Copiilor Cisnadie, constand in alimente, rechizite, produse de igiena personala si produse pentru ingrijirea locuintei;

- Festivalul International de Teatru Sibiu, cunoscut ca fiind cel mai mare festival de teatru din Romania, etc.

Mai multe informatii despre proiectele derulate de companie, stiri sau informatii despre serviciile KeepCalling gasiti pe http://www.keepcalling.net/, pe pagina de Facebook KeepCalling Team sau pe profilul LinkedIn al companiei.

Despre KeepCalling

KeepCalling este o companie internationala de telecomunicatii, inregistrata in S.U.A., Atlanta, ce activeaza pe piata internationala de telefonie din anul 2002 si are sediul central in Sibiu inca din anul 2003. Succesul companiei KeepCalling a fost recunoscut pe plan international de Inc. 5000 inca din 2010. In 2014, KeepCalling s-a situat pe locul 18 in topul companiilor de telecomunicatii cu cea mai rapida ascensiune din S.U.A.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/keepcalling/keepcalling-o-companie-romaneasca-in-topul-firmelor-cu-cea-mai-rapida-ascensiune-din-s-u-a