KeepCalling si Festivalul International de Teatru de la Sibiu, al treilea an de parteneriat

Sibiu - 30 mai 2014

Comunicat tip General in IT&C, Social, CSR

KeepCalling sustine si in acest an Festivalul International de Teatru de la Sibiu, cel mai important festival al artelor teatrale din Romania si al treilea din Europa ca amploare si dimensiune.

KeepCalling si Festivalul International de Teatru de la Sibiu, al treilea an de parteneriat

Din 2011, KeepCalling este partenerul oficial al Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS). Evenimentul reuneste 2500 de artisti si invitati speciali, in cadrul a 350 de spectacole, desfasurate pe parcursul a 10 zile (6-15 iunie 2014). Parteneriatul face parte din actiunile KeepCalling de sustinere a comunitatii locale si de promovare a valorilor culturale, Festivalul International de Teatru de la Sibiu fiind cel mai mare festival de teatru din Romania.

De-a lungul celor 20 de editii pe pana acum, FITS a devenit un punct de intalnire nu numai pentru artele spectacolului, ci si pentru identitati culturale diferite, participantii provenind din peste 70 de tari. KeepCalling se adreseaza comunitatilor etnice din intreaga lume, astfel ca parteneriatul cu FITS este unul bazat de aceeasi viziune asupra promovarii culturii si a valorilor nationale.

Programul KeepCalling de sustinere a dezvoltarii durabile a societatii include cinci domenii catre care compania isi directioneaza interesul in mod constant: educatia, protejarea mediului inconjurator, sportul, protectia animalelor si implicarea sociala.

Printre actiunile derulate sau sustinute recent de KeepCalling in Sibiu se numara: donatii catre SOS Satele Copiilor Cisnadie, constand in alimente, rechizite, produse de igiena personala si produse pentru ingrijirea locuintei , proiectul “O masa calda”- prin care compania a asigurat o masa calda saptamanala timp de 8 saptamani pentru 13 copii din Sibiu, plantare de copaci, sub indrumarea voluntarilor de la Rotaract.

Pe lista proiectelor din domeniul educatiei se mai afla si Centrul Diakoniewerk din Sibiu, OvidiuRo, "Ghiozdanul cu vise" sprijinit de World Vision Romania, si o serie de actiuni de sustinere a unor tineri remarcabili, care au beneficiat de laptopuri donate de companie sau de ajutor financiar.

Despre KeepCalling

KeepCalling este o companie internationala de telecomunicatii, inregistrata in S.U.A., Atlanta, ce activeaza pe piata internationala de telefonie din anul 2002 si are sediul central in Sibiu inca din anul 2003. Succesul companiei KeepCalling a fost recunoscut pe plan international de Inc. 5000 in ultimii 3 ani. In 2013, KeepCalling s-a situat pe locul 16 in topul companiilor de telecomunicatii cu cea mai rapida ascensiune din S.U.A.