KeepCalling sprijina SOS Satele Copiilor Cisnadie

Sibiu - 2 aprilie 2014

Comunicat tip General in IT&C, ONG, Social

La sfarsitul lunii martie, KeepCalling a donat alimente, rechizite si produse de ingrijire in valoare de 1000 de dolari pentru SOS Satele Copiilor Cisnadie .

KeepCalling sprijina SOS Satele Copiilor Cisnadie

La sfarsitul lunii martie, KeepCalling a facut o donatie in valoare de 1000 de dolari pentru SOS Satele Copiilor Cisnadie. Organizatia are in ingrijire 70 de copii cu varste cuprinse intre 2 si 15 ani, dintre care 55 sunt elevi. Donatia a constat in alimente neperisabile, rechizite scolare, produse de igiena personala si produse pentru ingrijirea locuintei.


SOS Satele Copiilor este o organizatie internationala ce are ca scop crearea unei familii iubitoare pentru fiecare copil. Familia construita de aceasta organizatie este formata dintr-o mama sociala care are grija de maxim 5-6 copii. Copiii sunt fie orfani, fie provin din familii cu probleme. Satul SOS Cisnadie este compus din 12 case si alte 6 cladiri administrative, care functioneaza exclusiv pe baza de donatii.


In Cisnadie, SOS Satele Copiilor functioneaza inca din 1993,  atunci cand primii copii au beneficiat de acest program. De atunci si pana acum, la Cisnadie au fost ingrijiti mai mult de 130 de copii aflati in dificultate. O parte din copiii crescuti la SOS Cisnadie sunt astazi adulti, au propriile familii si s-au integrat cu succes in societate. SOS Satele Copiilor este prezenta si in alte doua orase din Romania: in Bacau si in Bucuresti.


Donatia companiei KeepCalling face parte din politica de responsabilitate sociala a firmei. Unul dintre scopurile companiei la nivel local este de a sustine ONG-urile si initiativele caritabile din Romania. SOS Satele Copiilor Cisnadie face parte dintr-un lung sir de actiuni de voluntariat ale companiei KeepCalling. Spre exemplu, la inceputul anului, KeepCalling a asigurat o masa calda saptamanala timp de 8 saptamani pentru 13 copii din Sibiu, prin programul “O masa calda”, initiat de organizatia Maini Unite.


Anul 2013 s-a incheiat cu 5 donatii considerabile din partea firmei, printre care se numara si participarea la o serie de actiuni caritabile in Bolivia, unde KeepCalling detine un al doilea sediu. De asemenea, in iulie 2013, 12 angajati ai companiei s-au alaturat organizatiei Habitat for Humanity si au ajutat la constructia unei case pentru patru familii din Chinteni, judetul Cluj. In mai 2013, echipa KeepCalling a sprijinit 7 alergatori (in numele unei cauze sociale) in Semimaratonul Sibiului, iar in mai 2012 o echipa de 12 angajati a participat in actiunea de colectare a deseurilor menajere “Let's Do It, Romania!”, in zona orasului Sibiu. In acelasi an, KeepCalling a participat la plantarea de puieti de pin sub indrumarea voluntarilor de la Rotaract.


Pe lista colaborarilor caritabile din domeniul educatiei se mai afla si Centrul Diakoniewerk din Sibiu, OvidiuRo, proiectul "Ghiozdanul cu vise" sprijinit de World Vision Romania, si o serie de tineri remarcabili, care au beneficiat de laptopuri donate de companie sau de ajutor financiar pentru sustinerea pregatirii lor sportive.


Contributiile materiale, actiunile de voluntariat ale companiei KeepCalling si ale echipei din Sibiu sunt rezultatul unei puternice politici sociale bazate pe sustinerea educatiei formale si informale, continua grija pentru mediu, dar si pe sprijinirea comunitatilor unde compania detine birouri. De altfel, merita mentionate parteneriatele companiei KeepCalling cu organizatii ca: SMURD, Crucea Rosie sau Wikipedia.

 

Donatiiile companiei sunt dovada incontestabila a sprijinului pe care KeepCalling il ofera comunitatilor cu dificultati economice. Totodata, fiecare actiune sociala reprezinta un pas inainte spre viitorul pe care KeepCalling il doreste pentru Romania.

Despre KeepCalling

KeepCalling este o companie internationala de telecomunicatii, inregistrata in S.U.A., Atlanta, ce activeaza pe piata internationala de telefonie din anul 2002 si are sediul central in Sibiu inca din anul 2003.