ZUMBATHON (ZUMBA Master Class Caritabil) 11 Decembrie 2010

Locul desfasurarii: Sala de Sport Scoala generala Nr.9, STR. OSTIRII, NR.5

Organizator: ZUMBA Fitness Sibiu & Clubul de Dans "Ritmic' din Sibiu

ZUMBATHON (ZUMBA Master Class Caritabil) 11 Decembrie 2010

Zumbathon® este o clasa speciala de Zumba (Master Class) al carei scop este strangerea de fonduri caritabile. Te asteptam sa participi si tu la Zumbathon®. Este o modalitate foarte buna de a pierde intre 500 – 700 calorii distrandu-te la maxim si contribuind totodata la o cauza umanitara. O poti ajuta pe Roxana sa mearga in timp ce te distrezi si arzi calorii. Fondurile colectate la acest eveniment vor fi donate pentru Roxana Gherghel, o tanara de 21 ani din Sibiu bolnava de tetrapareza spastica.

 

Intra si tu in familia ZUMBA

Nu ai facut pana acum “cunostinta” cu Zumba? Acum ai ocazia sa cunosti si tu cel mai indragit program dance-aerobic din intreaga lume. O sa te distrezi la maxim si o sa arzi o multime de calorii pe cele mai energizante ritmuri latino si nu numai. Am pregatit cele mai distractive coregrafii pentru cea mai tare petrecere ZUMBA din acest an.

Fa o fapta buna de sarbatori!

In preajma sarbatorilor de iarna putem sa oferim unei tinere speranta de a putea merge. Noi credem ca este un gest nobil pe care fiecare dintre noi il poate face. Ne ajutam pe noi (ardem calorii), ne distram pe coregrafii explozive si oferim o mana de ajutor unei tinere care nu a cunoscut pana acum bucuria de a dansa.

In luna magica decembrie va invitam sa luati parte la ZUMBATHON (ZUMBA Master Class Caritabil). Impreuna putem sa oferim cel mai frumos cadou.

Va asteptam!

ZUMBA Fitness Sibiu

Despre KEEPTO

Va invitam sa vizitati site-ul keepto la urmatoarele adrese:
www.felicitariafaceri.ro
www.keepto.ro

Confirmare pana la data: 11 decembrie 2010

Participare: Taxa de participare