A început Vânătoarea de M-OUĂ pe MarketOnline.ro

BUCURESTI - 18 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate, Internet

Live site

De Paşte MarketOnline.ro îşi întâmpina clienţii cu noutăţi, reduceri de până la 60% şi cu un mega concurs. Tradiţia M-OULUI continuă, iar în acest an sunt mai multe premii ca niciodată.

Vanatoarea de M-OUA

Vanatoarea de M-OUA

 “Din dorinţa de a le oferi clienţilor noştri o oferta cât mai diversificata, ne-am completat gama de produse, adăugând în categoria de îngrijire personală produse cosmetice şi parfumuri, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.” 

Andrei Cracea

Sărbătorile Pascale se apropie cu paşi repezi, aşa că MarketOnline a dat startul unei campanii în care timp de 10 zile îi invită pe utilizatorii online să vâneze ofertele cu reduceri incredibile şi premiile zilnice puse la bătaie în Vânătoarea de M-OUĂ.

Dacă în celelalte ediţii M-OUL a oferit ca premii laptop-uri, aparate foto sau excursii în oraşe îndrăgite ale lumii, în acest an vizitatorilor li s-a pregătit o vânătoare online, ce se va desfăşura în perioada 18-29 aprilie. Aceştia vor putea câştigă 10 premii tentante în 10 zile, presărate cu indicii care vor pune perspicacitatea la încercare.

Păstrăm tradiţia M-OULUI şi vom oferi în această ediţie 10 premii atractive cum ar fi: brăţări fitness MisFit, maşină de tocat şi aspirator Heinner, storcător,produse Serioux, laptop şi altele. Mecanismul concursului este simplu, necesită doar atenţie la detaliile oferite şi talentul de a dezlega ghicitori. Pentru a avea acces la cele 3 indicii zilnice, participanţii trebuie să aibă creat un cont pe MarketOnline.ro şi să rămână logaţi în pagina specială “Vânătoarea de M-OUĂ”. Primul care descifrează ghicitoarea şi găseşte locul unde este ascuns M-OUL trebuie să facă un printscreen, să meargă pe pagina de Facebook MarketOnline şi să posteze pe wall poza cu mesajul: Am găsit M-OUL.” declară Andrei Crăcea,  manager MarketOnline.ro.

Magazinul online îşi răsplăteşte clienţii cu până la 60% reducere pentru televizoare, laptop-uri şi produse electrocasnice, dar vine şi cu noutăţi în categoria de îngrijire personală. Pentru cadouri de iepuraş se pot achiziţiona acum de pe MarketOnline şi parfumuri sau produse cosmetice.

Din dorinţa de a le oferi clienţilor noştri o oferta cât mai diversificata, ne-am completat gama de produse, adăugând în categoria de îngrijire personală produse cosmetice şi parfumuri, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.” a mai declarat Andrei Crăcea, manager MarketOnline.ro.

Despre MarketOnline.ro

Cu o experienţă de 9 peste ani în comerţul electronic, MarketOnline.ro continuă de la an la an să-şi consolideze poziţia pe piaţă online din România situându-se în topul magazinelor care comercializează produse IT&C, Electrocasnice, dar şi o serie de alte categorii de interes oferind servicii de top:

- Transportul gratuit la peste 20.000 produse

- Posibilitatea deschiderii coletului înainte de a plăti produsele

- Dreptul de retur al produselor în 30 de zile

- Discount-uri de 7 stele pentru clienţii fideli

- Opţiunea de plata prin rate online

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kelion-online-management/a-inceput-vanatoarea-de-m-oua-pe-marketonline-ro