Apple anunta Zilele Portilor deschise la MarketOnline!

BUCURESTI - 26 noiembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

In perioada 25 noiembrie – 02 decembrie Apple anunta zilelela portilor deschise la sediul MarketOnline din sos. Mihai Bravu 191. Aici vizitatorii vor putea lua contact cu lumea Apple, vor avea posibilitatea sa testeze, sa exploreze functiile si performantele acestora, sa obtina informatii si consiliere in alegerea produsului Apple mult dorit. Fiind gazda acestui eveniment, MarketOnline va pune la dispozitia tuturor invitatilor un sistem iMac de 24 inch Core2 Duo 2.66GHz 640GB 4096MB, un MacBook White Core2 Duo 2.13Ghz, si noua generatie de ipod-uri – nano, touch, shuffle.

In ajunul sarbatorilor de iarna, 25 noiembrie – 02 decembrie MarketOnline impreuna cu Apple invita amatorii de tehnologii rafinate sa se bucure de performantele produselor Apple. Specialistii magazinului MarketOnline isi asteapta vizitatorii cu cea mai noua generatie de produse: iMac, MakBook, ipod!

„Cu totii stim ca Apple arata fenomenal si se comporta incredibil. Nu mai este de mult un secret faptul ca produsele Apple intrec asteptarile celor mai pretentiosi clienti. Insa ne dorim sa va convingeti cu totii de acest lucru, asa ca va invitam la sediul MarketOnline din Soseaua Mihai Bravu nr 191 sa luati contact cu lumea Apple” declara Ana Mihailescu, Marketing Manager al magazinului MarketOnline.

Chiar daca este pentru prima data cand interactionezi cu un produs Apple, sau chiar daca esti un utilizator experimentat, poti profita de aceasta ocazie pentru a-ti creste propriile cunostinte sau pentru a face o comparatie intre sisteme PC si tehnologia oferita de Apple.

Mai mult decat atat, in ajun de sarbatori la MarketOnline ai posibilitatea sa cumperi produsul mult dorit , urmand sa platesti abia anul viitor in cazul in care optezi pentru plata in rate. Iti acordam doua luni de gratie in care daca devii posesorul unui produs Apple nu vei plati nimic in acest an! Factura va veni abia anul viitor! Astfel , poti fii mai darnic cu cei dragi de sarbatori, fara nici o grija in plus.

„De ce Apple? Cea mai simpla modalitate de a obtine un raspuns este sa veniti, sa testati si sa va convingeti de calitatile produselor oferite de faimosul producator american. Nimic nu este mai convingator decat experienta proprie!” mai declara Ana Mihailescu.

Despre Apple
Apple este producatorul american recunoscut pentru inovatia in industria de inalta tehnologie. In Romania Apple este reprezenatat de Apcom Romania care este recunoscut astăzi ca distribuitor exclusiv al produselor premiate și inovatoare realizate de compania Apple, precum calculatoarele Macintosh, popularul iPod, sistemul de operare Mac OS X, aplicațiile suitei iLife și cele profesionale, periferice, accesorii, și software. Apcom Group continuă să își extindă activitatea și portofoliul de distribuție, prin colaborarea cu terți producători de renume : Adobe,Palm, Griffin, LaCie.