De Paste MarketOnline.ro iti da un super laptop

BUCURESTI - 29 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C

In ajun de Paste MarketOnline a pregatit cateva surprize vizitatorilor sai organizand un concurs cu 3 premii importante. “M-oul la puterea a 3-a” este un concurs care are ca si protagonist un Ou poznas, cu o surpiza, ce se ascunde in fiecare an undeva in Bucuresti. La implinirea celor 3 ani de la aparitia acestui concurs, MarketOnline pluseaza si ofera 3 cadouri. Pentru cel care va gasi M-oul ascuns in Bucuresti, MarketOnline va oferi un super laptop 3d, cel care va ghici ascunzatoarea acestuia pe forumul MarketZone va primi un aparat foto-digital Sony, iar cel care va schimba look-ul M-oului intr-un stil cat mai avangardist pe Facebook va primi un Ipod Touch!

La implinirea celor 3 ani de la lansarea primului concurs de Paste in care protagonistul era un Ou poznas ascuns undeva in Bucuresti si care promitea un premiu de zile mari, site-ul www.MarketOnline.ro continua traditia si in acest an, si organizeaza concursul “M-oul la puterea a 3-a” un concurs cu trei premii importante – un super laptop Acer Aspire 3d, un Ipod Touch (8GB) de ultima generatie si un aparat foto digital Sony. In data de 29 martie, MarketOnline va ascunde M-oul intr-o locatie din Bucuresti . Tot ce ramane de facut este ca in urma indiciilor oferite, amatorii de senzatii sa inceapa cautarea lui.

De ce “la puterea a 3-a” ? Fiindca incepand cu acest an, “M-oul” se va desfasura pe 3 canale diferite,oferind posibilitatea de a participa la acest concurs vizitatorilor din toata tara si sporind astfel posibilitatea de a castiga unul dintre premiile puse in joc.

Astfel, pe site-ul www.MarketOnline.ro, in fiecare zi , incepand cu 29 martie pana pe 2 aprilie, participantii vor putea gasi cate un indiciu format dintr-o poza si un text care ii vor ajuta la identificarea ascunzatorii M-oului. Cel care va pune cap la cap toate indiciile si va gasi M-oul va castiga automat laptop-ul. Mai multe detalii aici http://www.marketonline.ro/special/moul/2010.html.

MarketOnline ofera posibilitatea si participantilor din provincie, care nu pot veni in Bucuresti sa caute M-oul, sa participe la concurs ghicind unde se afla ascunzatoarea acestuia pe baza acelorasi indicii. Pentru participantii din provincie „M-oul la puterea a 3-a” va fi organizat pe forumul www.MarketZone.ro. Acestia nu vor trebui decat sa isi creeze un cont pe forum, sa urmareasca cu atentie indiciile zilnice si sa ghicesca unde este ascuns M-oul . Primul care va ghici locul, va castiga un aparat foto digital Sony. Detalii aici http://marketzone.ro/showthread.php?t=817.

Concursul „M-oul la puterea a 3-a” este prezent si pe Facebook unde Oul poznas are creat deja un FanClub. Aici concursul consta in schimbarea look-ului M-oului, iar fanul, care va veni cu cea mai avangardista idee, va primi Ipod-ul Touch. Pentru mai multe detalii vizitati profilul M-oului pe Facebook http://www.facebook.com/notes/m-oul/concurs-m-oul/108552345829491.

MarketOnline invita toti vizitatorii sai fideli sa fie atenti in saptamana premergatoare Pastelui la acest concurs si sa castige premiile puse in joc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kelion-online-management/de-paste-marketonline-ro-iti-da-un-super-laptop