MarketOnline.ro iti readuce buna dispozitie

BUCURESTI - 1 iulie 2010

Comunicat tip General in IT&C

In plin sezon de vara, MarketOnline.ro lanseaza un concurs pentru clientii sai fideli, care va aduce castigatorului un super netbook Toshiba. Din dorinta de a readuce buna dispozitie cumparatorilor sai, in aceasta perioada dificila, MarketOnline isi propune ca incepand cu 1 iulie, sa organizeze concursuri lunare cu premii surpriza pentru cei care vor alege sa fie clienti ai magazinului.

Concursul “MarketOnline.ro iti readuce buna dispozitie” se va desfasura lunar, va avea acelasi regulament, insa premiile se vor schimba de la o luna la alta. Pentru luna iulie, MarketOnline va oferi castigatorului un Netbook Toshiba NB200.

Tot ce trebuie sa faca clientul MarketOnline pentru a castiga premiul pus la bataie in luna iulie, este ca in perioada 01 – 31 iulie 2010 sa cumpere cel putin un produs de pe site-ul www.MarketOnline.ro si sa impartaseasca tuturor parerea sa despre acesta pe forumul www.MarketZone.ro. Nu conteaza valoarea comenzii, nu conteaza tipul de produs cumparat! Expunerea care va trezi interesul cititorilor, care va avea un mesaj simplu si clar si care-i va ajuta astfel sa cunoasca mai bine produsele dorite, va primi un Notebook Toshiba NB200. Aceasta va fi aleasa in fiecare luna de un blogger foarte cunoscut care va juriza concursul cu multa obiectivitate, astfel incat acesta sa fie unul foarte transparent.

“Ne propunem sa fim mai aproape de clientii nostri si sa reusim sa le readucem buna dispozitie, in aceste vremuri dificile, oferindu-le sansa de a castiga produse pe care si le doresc. Chiar daca clientul va cumpara un mouse, un stick sau un calculator, va avea aceleasi sanse de castig. Tot ce trebuie sa faca este sa fie obiectiv in descrierea pe care o face produsului achizionat si sa o comunice pe forumul nostru www.MarketZone.ro! Astfel, simplifica in viitor altor clienti misiunea de a cauta informatii si pareri despre produsele dorite. In cazul in care clientul cumpara mai multe produse, acesta are posibilitatea de a posta mai multe pareri, astfel incat sansele de castig cresc.” declara Ana Mihailescu, Marketing Manager al magazinului www.MarketOnline.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kelion-online-management/marketonline-ro-iti-readuce-buna-dispozitie