MarketOnline.ro: Răsfăţ în doi şi reduceri de până la 50%

BUCURESTI - 8 februarie 2016

Comunicat tip General in IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Tehnologie

Live site

MarketOnline le-a pregătit clienţilor săi un Valentine’s Day inedit în acest an, cu reduceri de până la 50% şi premii zilnice. Cei care achiziţionează un produs din categoriile speciale pentru EL şi EA pot câştiga o escapadă romantică la Puri Bali.

MarketOnline.ro: Răsfăţ în doi şi reduceri de până la 50%

Andre Cracea, manager MarketOnline.ro.

În luna februarie iubirea pluteşte în aer, iar românii se pregătesc să-şi surprindă jumătatea prin gesturi şi cadouri deosebite, determinându-i să devină din ce în ce mai inventivi în privinţa surprizelor. MarketOnline sărbătoreşte dragostea într-un mod inedit şi le-a pregătit clienţilor reduceri la cele mai atractive produse din categoriile de: îngrijire personală, telefoane mobile, gadget-uri si laptop-uri.

Pentru a-ţi încânta jumătatea feminină, MarketOnline îţi dă cele mai inspirate idei de cadouri pentru EA, cu preţuri începând de la 49 ron pentru: uscătoare de păr, ondulatoare sau kituri de înfrumuseţare. Pentru EL am pregătit: aparate de ras profesionale cu preţuri începând de la 129 ron, aparate de tuns, smartwatch-uri si smartphone-uri.

“Ne-am gândit să sărbătorim puţin altfel Valentine’s Day în acest an şi să venim în întâmpinarea clienţilor noştri, uşurându-le alegerea cadoului pentru jumătatea lor. In plus, absolut toţi clienţii MarketOnline care achiziţionează produse de pe site-ul nostru în perioada 5 - 12 februarie participă la extragerile zilnice prin care pot câştiga o escapadă romantică la Centrul Spa Puri Bali.” a declarat Andrei Crăcea, manager MarketOnline.ro.

Puri Bali oferă o călătorie în lumea senzorială a masajului, în compania terapeutelor originare din Bali, Indonezia, cu cele mai alese tratamente specifice unui spa tradiţional asiatic.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kelion-online-management/marketonline-ro-rasfat-in-doi-si-reduceri-de-pana-la-50