MarketOnline te invita de Paste la concursul M-oul Reloaded

BUCURESTI - 13 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

In toiul pregatirilor de Paste, MarketOnline se pregateste sa premieze clientii sai fideli prin organizarea concursului cu binecunoscutul M-ou, devenit deja o traditie. Daca anul trecut participantii concursului trebuiau sa caute M-oul prin oras, in acest an participantii il vor cauta pe site-ul MarketOnline.ro urmarind cu atentie indiciile. M-oul reloaded, noua varianta a concursului, va aduce castigatorului un premiu “de zile mari” si va starni momente de suspans printre randurile clientilor.

Incepand de astazi, MarketOnline declara deschis concursul de Paste M-oul Reloaded. Incercand sa pastreze obiceiul de a-si face clientii fericiti inainte de Paste, echipa MarketOnline a decis sa mentina forma concursului de anul trecut, din aceeasi perioada, si sa faca un cadou unuia dintre clientii sai prin intermediul M-oului. Concursul consta in urmarirea a cinci indicii, care vor aparea zilnic in perioada 13 - 17 aprilie 2008 si vor fi ascunse in site-ul www.marketonline.ro printre bannere, pe blog si pe pagina speciala dedicata concursului. Aceste indicii vor ajuta participantii sa descopere pagina produsului in care s-a ascuns M-oul. Odata ce acesta va fi descoperit, cel mai tare “detectiv” va trebui sa faca o comanda pe site-ul www.marketonline.ro pentru produsul la care se afla M-oul. Echipa MarketOnline va lua in calcul doar prima comanda (in functie de ora la care va fi facuta), iar cel din contul caruia va fi facuta comanda va fi declarat castigator.
Asadar, concursul care, anul trecut, si-a scos participantii in oras, acestia fiind nevoiti sa parcurga ruta Casa Poporului - Magazinul Unirea - Magazinul Cocor pentru a gasi M-oul, anul acesta le propune o “plimbare” mai lejera, pe site-ul MarketOnline.ro (mai multe informatii gasiti pe http://blogrum.marketonline.ro/concurs-de-paste-m-oul-reloaded/ ). M-oul Reloaded invita spre participare orice persoana fizica cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania.
Suces!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kelion-online-management/marketonline-te-invita-de-paste-la-concursul-m-oul-reloaded