Beauty One la Cosmetics Beauty Hair

BUCURESTI - 19 octombrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Beauty One, compania cu cea mai spectaculoasa evolutie de pe piata de beauty si unul dintre pilonii principali ai domeniului a participat la expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura care a avut loc intre 23-26 august 2010 la Romexpo.

Cosmetics Beauty Hair reuneste anual producatori, importatori si distribuitori de produse, mobilier si echipamente pentru cosmetica si ingrijire corporala. Cum Beauty One reprezinta un full provider asigurand o dotare completa a centrelor de infrumusetare atat cu aparatura profesionala cat si cu produse de cea mai buna calitate, nu putea lipsi de la acest eveniment important pentru domeniul unde activeaza.
In plus, Beauty One a dat dovada si de aceasta data de profesionalismul cu care si-a obisnuit clientii. Prin urmare, absolut toate detaliile, de la aspectul standului, complexitatea si varietatea produselor si aparatelor prezentate pana la demonstratiile si show-urile prezentate pe scena, au transformat Beauty One in una din principalele atractii ale expozitiei.
Participarea la targ a fost un real succes si datorita vanzarilor foarte mari, in ciuda situatiei economice actuale. Un alt motiv de multumire a fost feedback-ul obtinut din partea clientilor care nu numai ca stiau si foloseau produsele, dar au si venit la targ special pentru a le achitiona.
Pentru echipa Beauty One aceasta este cea mai mare satisfactie si dorim sa multumim pe aceasta cale celor care de atatia ani sunt alaturi de noi si pentru care ne straduim sa fim cei mai buni.
Beauty One www.beautyone.ro office@beautyone.ro

Despre KennoMedia

Beauty One Distribution importa si distribuie pe langa produse cosmetice profesionale precum Bruno Vassari si aparatura pentru saloane.
Beauty One www.beautyone.ro office@beautyone.ro

mkt@beautyone.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kennomedia/beauty-one-la-cosmetics-beauty-hair