Celule STEM -' Tratament cosmetic anti-age Revolutionar '- Bruno Vassari

BUCURESTI - 24 august 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Celule STEM -' Tratament cosmetic anti-age Revolutionar '- Bruno  Vassari

Beauty One Distribution a lansat pe piata romaneasca revolutionarul tratament facial Antiage bazat pe celule stem - Cell Active Age Renewal de la Bruno Vassari. Mangaiat de razele fierbinti ale veri sau de adierea racoroasa a toamnei, tenul dumneavoastra nu va resimtii trecerea timpului, acest produs aducand vesti bune in ceea ce priveste atenuarea simtita in ceea ce priveste efectelor provocate de trecerea anilor. Noul tratament CELL ACTIVE-AGE RENEWAL de Bruno Vassari este bazat pe substante active extrase din celule stem din radacinile arborelui sequoia, cunoscut pentru longevitatea lui, ce au fost multiplicate in laborator pentru a fi ferite de actiunea nociva poluarii mediului inconjurator si a pesticidelor.
Prin biotehnologie au fost extrasi componentii activi din aceste celule, care fiind absorbiti in piele vor reface unitatea epidermei pe de o parte, iar pe de alta parte vor mari capacitatea de diviziune a celulelor proprii din stratul germinativ.
Floarea de vita de vie a fost folosita datorita continutului sau de polifenoli puternic antioxidanti si flanoide care sunt antioxodante si nutritive.
Pentru obtinerea efectului anti-ageing dorit este necesara urmarea unei terapii la salon, cu sedinte saptamanale si folosirea zilnica de produse din aceeasi gama acasa.
Pe langa ingredientii activi extrasi din celulele stem obtinute de la arborele de sequoia si din floarea de vita de vie, in produse s-au adaugat numerosi alti componenti benefici: ulei de argan, extract de soia, extract din semintele arborelui de karite, matrixil care stimuleaza sinteza de colagen a fibroblastilor, panthenol, glucosil-hisperidina. Fiecare din acesti ingredienti are actiunea lui specifica anti-ageing, mergand pe partea de regenerare celulara, de hidratare intensa, de compensare a substantelor deficitare, caracteristica pielii mature. Unii dintre ingredineti imbunatatesc spontan aspectul pileii odata cu aplicarea lor, in timp ce altii imbunatatesc in timp inestetismele prin cresterea metabolismului celular si a capacitatii de diviziune celulara, prin stimularea sintezei substantelor necesare pielii.
Kitul Cell Active este destinat realizarii unui tratament facial profesional complex si spectaculos ca si efecte dar facil de realizat . Acest kit contine :Lineless Night Cream - Cell Active o cremă bogată în celule stem vegetale cu un efect global anti-îmbătrânire, Eye Concentrate - Cell Active o cremă destinata conturul ochilor cu celule stem vegetale care stimulează fermitatea ţesutului, reface densitatea pielii şi are un efect anti-îmbătrânire global si Restorative Fluid SPF20 - Cell Active un fluid regenerator cu celule stem şi protecţie solară SPF20. Are o acţiune puternică care acţionează atat împotriva îmbătrânirii premature cat si in acelaşi timp asupra tonusului şi catifelarii pielii.Cele mai importante efecte ale acestui tratament sunt: efectele anti-age, efect de lifting facial instant inca de la prima sedinta, prevenirea imbatranirii premature si incetinirea procesului de imbatranire.
Tratamentul Cell Active Age Renewal este distribuit in Romania de catre Beauty One Distribution companie cu o evolutie spectaculoasa.Pe langa gama de produse cosmetice Bruno Vassari, Beauty One importa si distribuie tehnologie estetica de ultima generatie precum Eximia, Starvac, Termosalud, Decomedical, Corpora, Corpoderm, Beauty Progress, Easy Light precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, extensii de gene semi-permanente, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea clientilor cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.
Beauty One Distribution
Departamentul general: 0724.244.401; 0723.139.134; 0722.656.381;
Departament vanzari Bucuresti: 0724.244.402; 0724.244.405
Departament vanzari Transilvania:0364 .104.489; 0730.002.951; 0724.244.403;
Telefon fix: 021.252.13.08;Fax: 021.310.44.35
Email: office@beautyone.ro
Site: www.beautyone.ro
Sediu central : str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti

Despre KennoMedia

Beauty One Distribution
Departamentul general: 0724.244.401; 0723.139.134; 0722.656.381;
Departament vanzari Bucuresti: 0724.244.402; 0724.244.405
Email: office@beautyone.ro
Site: www.beautyone.ro
Sediu central : str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti