KennoMedia si Star Foods - PepsiCo au lansat www.StarFoods.ro

BUCURESTI - 19 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Lay’s, Lay’s Max, Krax, Cheetos, Star Snacks, Star Naturals, Star Popcorn sau Popcorn Microwave. Alege ce-ti place, toarna-ti un pahar rece de Pepsi si intra pe www.starfoods.ro. Vei avea ce face. Site-ul Star Foods PepsiCo imbina un design reusit, plin de viata si culoare, cu dinamismul, interactivitatea si usurinta de navigare. Informatia completa si variata cu siguranta te va tine pe site. Vei regasi detalii despre companie, lucruri interesante despre branduri, jocuri, reclame si forum de discutii. Si ti se mai pregatesc si alte surprize.

KennoMedia si Star Foods - PepsiCo au lansat www.StarFoods.ro

“Un proiect picant, savuros, pe care l-am rontait cu placere impreuna cu echipa Star Foods - PepsiCo”, spune Mona Romascanu, Creative Director KennoMedia. “Serios vorbind, lucrand la site ne trezeam ca avem chef de niste Lay’s… Sau Krax. Dar hai sa incercam si Cheetos. Cum or fi noile Popcorn Microwave?
Speram ca toti cei care intra StarFoods.ro sa se gandeasca la gustul unui chips perfect rotund, auriu si crocant. Mmmm. Suntem convinsi ca vizitatorii site-ului nu se vor plictisi pe site si se vor simti mai aproape de brandurile pe care cu siguranta ca deja le cunosc foarte bine”, adauga Claudiu Florea, Web Developer KennoMedia.

Site-ul www.starfoods.ro isi doreste sa fie o comunitate. O comunitate a oamenilor tineri ca varsta sau ca spirit, oameni dinamici si senini, care isi doresc si stiu sa se bucure de toate micile bucurii ale vietii. “Copiii sunt si ei parte integranta din comunitatea Star Foods - PepsiCo, poate cea mai importanta, ei fiind chiar cei de la care speram ca vom invata un lucru extrem de important: sa ne jucam, sa ne distram si sa radem cu pofta. ...De chips-uri!” subliniaza designer-ul site-ului, Mihai Vulpie, Graphic & Web Designer KennoMedia.

Cu o interfata grafica vie si prietenoasa, back-end solid, interactivitate maxima, www.starfoods.ro este gandit astfel incat experienta utilizarii site-ului sa lase tuturor un...gust minunat de placut.

Despre KennoMedia

KennoMedia ofera de la infiintarea ei, in 2002, solutii profesionale de web design si dezvoltare web clientilor din afara Romaniei. Cu experienta astfel dobandita, KennoMedia vine in intampinarea nevoii crescande a clientilor din Romania de a se alinia la tendintele internationale.
Impreuna cu compania sora – Brains Advertising, agentie de publicitate specializata in branding - KennoMedia este in masura sa ofere clientilor sai solutii integrate de comunicare: de la creare de brand, strategii de brand, campanii offline, creatie si productie publicitara, web design & development, solutii e-commerce si campanii online.

Mona Romascanu, Creative Director
KennoMedia & Brains Advertising
Str.Luigi Cazzavillan, nr.36-38, et.5, ap.12, sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: 031 401 62 67
Mobil: 0722 284 203

office@kennomedia.ro / mona@kennomedia.com