keune    

Comunicate de presa si evenimente pe tema keune

 • keune. Tendintele in coafura- prezentate la Academia Keune Romania

  keune

  Bucuresti - 19 May 2010

  Comunicat de KN COSMETICS SRL

  ... keune si sustinut de Cornel Saru (Art Director keune) si Silviu Iuga (Educator ...     comunicatul de presa

 • keune. KEUNE CARE LINE - primul sistem complet de tratare a parului si a scalpului bazat pe minerale esentiale

  keune

  Bucuresti - 14 May 2010

  Comunicat de Profesional Cosmetics

  ... keune Care Line lanseaza primul sistem complet de tratare a parului si a scalpului bazat pe minerale esentiale. Rezultatul: un par superb stralucind de sanatate, in cel mai scurt timp! Cum este posibil? Citeste mai jos sa ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre keune

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul keune.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la keune. Informatiile despre keune cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul keune, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la keune, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.