Key Influence People

Definitie Key Influence People

Lideri de opinie, consultanti, experti etc, al caror endorsement pentru un produs nou este vizat de agentii de vanzari. Vezi opinion Leader (lider de opinie).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Key Influence People? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Key Influence People.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Key Influence People. Definitiile termenilor despre Key Influence People cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Key Influence People, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Key Influence People.