Taxi personalizat pentru copii

BUCURESTI - 15 mai 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Internet

Live site

Kidstaxi este un serviciu destinat copiilor si parintilor care au nevoie de deplasare in diferite locuri din Bucuresti si pe langa Bucuresti. Kidstaxi va ofera un mijloc de transport sigur, pentru copilul dumneavoastra, in orice moment al zilei.Telul nostru este transportul copiilor in cea mai mare siguranta si confort.

Taxi personalizat pentru copii
 " Siguranta face echipa buna cu noi " 

Gabriela Ursu

KidsTaxi este prima companie de transport privat de copii din tara si din Bucuresti.

Compania va pune la dispozitie microbuze VW Transporter T5 si masini mici (Toyota Yaris, Dacia Logan, Opel Agila) dotate cu scaunele pentru copii si inaltatoare.In functie de numarul de copii din masina soferul se ocupa personal in parte de copii sau asistenta, pentru preluarea si predarea copilului in conditiile cele mai bune. Tot in functie de numarul de copii de pe un traseu, se face si oferta de abonament. Fiecare copil beneficiaza de abonament personalizat.

KidsTaxi va pune la dispozitie transport astfel:

-abonament lunar pentru trasee regulate

-curse pentru evenimente speciale cu planificare prealabila

-curse la cerere pentru o zi, o saptamana sau alte perioade

-excursii

Transportul se efectueaza pe toata perioada anului, chiar si in vacante, la cerere. Pentru excursii sau diferite petreceri pentru copii, soferii nostri sunt disponibili si in weekend.

KidsTaxi vine in sprijinul parintilor, astfel incat copilul sa fie cat mai activ ( activitati sportive, artistice, educationale si nu numai ) si nu au posibilitatea de deplasare in conditii de siguranta.

Colaborarea cu KidsTaxi incepe dupa semnarea unui contract si stabilirea tuturor coordonatelor cu parintii copilului. Plata abonamentului se face la inceputul lunii, iar vacantele de pe parcursul anului se scad procentual.

Achizitionarea unui abonament pana in luna august 2013. pentru urmatorul an scolar presupune si anumite discounturi.

Kidstaxi va asteapta sa ne contactati si nu o sa va para rau de alegerea facuta. Cei 3 ani de experienta in domeniu, fara niciun incident, ne dau curajul sa va asiguram de o colaborare deosebita.

Despre KidsTaxi

Prima companie de transport privat copii - KidsTaxi - detine microbuze VW Transporter T5 si autoturisme mici de 5 locuri ( Toyota Yaris,Opel Agila, Dacia Logan). Acestea sunt dotate cu inaltatoare si scaune pt copii, in functie de cererile parintilor. De la infiintarea acestui serviciu in februarie 2010 pana in prezent, avem aceeasi soferi, parinti si ei la randul lor, un motiv in plus pentru siguranta dvs. si a copilului. Experienta de peste 3 ani in acest domeniu ne-a facut sa ne imbunatatim serviciile in fiecare an si avem colaborari frumoase, clientii de la inceput de drum fiindu-ne si acum alaturi.