Zeci de mii de cadouri pentru copiii nevoiasi

Timisoara - 10 decembrie 2009

Comunicat tip General in Social

Ca în fiecare an, începând din 2001, Kinderzukunft- Fundaţia Rudolf Walther-Filiala din Timişoara, cu susţinerea Kinderzukunft Rudolf Walther Stiftung din Germania şi a Clubului “Round Table”, organizează în perioada 06-10 decembrie, Campania de distribuire a pachetelor de Crăciun.

Zeci de mii de cadouri pentru copiii nevoiasi

Acţiunea începe în Germania în luna august, când se dă startul în colectarea pachetelor de Crăciun făcute de către copiii germanii pentru copiii din România. Pachetele sunt apoi încărcate în 11 autotrenuri şi aduse în ţară în luna decembrie cu ajutorul a şaptezeci de voluntari ai clubului “Round Table” Germania (cavalerii mesei rotunde ) .
Anul acesta campania a atins cote neaşteptate astfel, Kinderzukunft - Fundaţia Rudolf Walther din România şi Germania alături de voluntarii clubului “Round Table” urmează să distribuie un număr de aproximativ 45.000 de pachete de Crăciun. Acestea vor oferi un motiv de bucurie beneficiarilor campaniei şi anume copii nevoiaşi din centre de plasament, şcoli speciale, şcoli generale şi grădiniţe. Valoarea unui astfel de pachet este de 5 euro, el conţinând după caz dulciuri, jucări, rechizite etc.
Din totalul de 45 000 de mii de pachete o treime va fi distribuită în Timiş, pentru că aici a început acum opt ani aceasta campanie, iar restul în alte zone sărace ale ţării.

Despre Kinderzukunft- Fundaţia Rudolf Walther-Filiala din Timişoara

Pentru orice informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon: 0256-292542 sau pe e-mail la adresa: organizator@kinderzukunft.ro

Kinderzukunft - Fundatia Rudolf Walther - Filiala din Timişoara
organizator@kinderzukunft.ro