KINECTO


Descrierea companiei KINECTO

Despre Zambarescu.ro
Zambarescu.ro este un proiect UPC Romania implementat de Kinecto si este inclus intr-o campanie mai ampla - „Cum ai comunica fara internet si telefonie?”, din care mai fac parte www.morse.ro si www.configureaza.ro.

Despre UPC
UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1.300.000 clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 600 de milioane USD, devenind astfel cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. Liberty Global (NASDAQ: LBTYA, LBTYB si LBTYK) este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicatii prin cablu, oferind servicii video, voce si acces la internet, pentru a conecta cei 16 milioane de clienti la lumea informatiei, a comunicarii si divertismentului. Compania are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV in Japonia si Chellomedia in Europa.

Despre Kinecto
Kinecto este o agentie full-service de relationship marketing. De 5 ani sprjinim eforturile de marketing a zeci de firme din toate industriile (de la consultanta si training la telecom si retail) si de toate marimile (de la start-up-uri la multinationale).
Din portofoliul Kinecto: UPC Romania, Bancpost, Piraeus Bank, Bucharest School of Management, Pepsico-Lipton Red Tea, Bayer – Supradyn, L'Oreal, Gett's Hair Studio, TinaR, Tiffosi, Lotto Sport.

Comunicate KINECTO :

Vezi toate comunicatele companiei KINECTO.