Cesti de cafea cu design semnat Salvador Dali

BUCURESTI - 24 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Daca ai impresia ca artistii mari nu au nimic de a face cu design-ul obiectelor de uz casnic sau a celor de decor interior, afla ca te inseli. Marele pictor suprarealist, Salvador Dali, a realizat, manual, pentru sotia sa, Gala, un set de cafea cu un design special.

Le poti vedea pe noul site www.livingstore.ro, alaturi de lucrarile finlandezului Alvar, unul dintre cei mai importanti arhitecti ai secolului 20. Aalto si-a inceput cariera facand design de mobila de dormitor pentru prietenii sai, pentru ca mai tarziu sa revolutioneze lumea designului interior cu mobila si vazele pe care le-a creat.

Pe noul site al magazinului living din Bucuresti, www.livingstore.ro, realizat de Kinecto Permission Marketing, gasesti informatii detaliate despre astfel de obiecte de uz casnic si design interior realizate de nume mari din lumea designului si a arhitecturii, precum Aalto, Sottsas si Citterio, care acum pot fi achizitionate si in Romania.

Magazinul living este reprezentatul unora dintre cele mai mari branduri specializate pe design interior: brandul finlandez Iittala, brandul danez Eva Solo, brandurile italiene Egizia, Guzinni , RSVP, Arte e Cuoio, brandul francez Philippe Deshoulieres si brandul german Leopold.

Despre KINECTO

living a fost infiintat in 2002 din dorinta de a crea un spatiu unic in Romania ce reuneste producatori si designeri prestigiosi de obiecte functionale si decorative ce ne inconjoara viata de zi cu zi.
Inspirat din modelul tarilor europene cu traditie in design, living ofera o colectie variata si unica de obiecte produse de firme de renume din Scandinavia, Italia, Franta, Anglia si Spania, intr-o atmosfera moderna si speciala, gazduita de Galeriile Kretzulescu in inima Bucurestiului, langa libraria Humanitas.
www.livingstore.ro


Kinecto Permission Marketing este o companie care ofera solutii cu impact foarte mare asupra cifrei de vanzari si asupra imaginii clientilor sai, in piata de servicii de consultanta strategica, in domeniul relatiilor cu clientii si in oferirea instrumentelor practice de suport al vanzarilor.
Printre clientii Kinecto se numara Asebuss, Bancpost, Citroen, Domenia Credit, Ensight, Help Net, Interact, Medicredit, KFC, Pizza Hut Romania, Porsche Romania, Romexpo, Sicomed, Tiriac Auto sau UNHCR.
Oana Solca
Kinecto Permission Marketing
oana@kinecto.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kinecto/cesti-de-cafea-cu-design-semnat-salvador-dali