Kinecto - 3 ani si mii de fani

BUCURESTI - 30 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Kinecto Permission Marketing implineste 3 ani de activitate.

Kinecto - 3 ani si mii de fani

Kinecto Permission Marketing, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata agentiilor de marketing pentru relatii cu clientii (customer relations marketing), implineste astazi 3 ani de activitate.

Aniversarea reflecta evolutia care a transformat compania dintr-o agentie de email marketing, cu un singur angajat, intr-un furnizor de consultanta si instrumente practice pentru sustinerea vanzarilor, cu 15 oameni si peste 70 de clienti din domeniul business-to-business sau retaileri mijlocii si mari.

Pe parcursul celor 3 ani de existenta, Kinecto a sprijinit eforturile de marketing ale firmelor din toate industriile – de la consultanta si training pana la auto si turism, si de toate marimile – de la start-up-uri pana la multinationale.

Inovatia, integritatea, orientarea spre client si munca de echipa raman valorile Kinecto.
“Kinecto nu este acolo unde credeam ca va fi acum 3 ani, pe cand era doar o idee pe spatele unui servetel. Este mai bine, si nu atat ca rezultate financiare, cat mai ales din punctul de vedere al spiritului si entuziasmului din companie si din jurul ei, care au fost si vor fi motorul dezvoltarii noastre.”, spune Radu Ionescu, Managing Director al Kinecto Permission Marketing.

Despre KINECTO

Kinecto Permission Marketing este o companie care ofera solutii cu impact foarte mare asupra cifrei de vanzari si asupra imaginii clientilor sai, in piata de servicii de consultanta strategica, in domeniul relatiilor cu clientii si in oferirea instrumentelor practice de suport al vanzarilor.
Printre clientii Kinecto se numara Asebuss, Bancpost, Citroen, Domenia Credit, Ensight, Help Net, Interact, Medicredit, KFC, Pizza Hut Romania, Porsche Romania, Romexpo, Sicomed, Tiriac Auto sau UNHCR.
Oana Solca
Kinecto Permission Marketing
oana@kinecto.ro