Programul MBA Romano-Canadian se reinventeaza la 15 ani de existenta

BUCURESTI - 23 iulie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Anul 2009 prilejuieste implinirea a 15 ani de existenta a Programului MBA Romano-Canadian organizat de Bucharest School of Management in parteneriat cu Telfer School of Management, Universitatea din Ottawa. Peste 800 de absolventi au beneficiat de-a lungul anilor de experienta programului si sunt astazi profesionisti recunoscuti in mediul de afaceri.

La implinirea a 15 ani, Programul MBA Romano-Canadian isi redefineste structura curiculara si dezvolta noi proiecte internationale de business. Incepand cu acest an universitar, va exista o restructurare si o reorganiganizare a cursurilor pentru a raspunde provocarilor noului context economic si pentru a satisface mai bine cerintele studentilor si absolventilor. In premiera, studentii care vor incepe cursurile Programului MBRA Romano - Canadian in acest an vor efectua un proiect de business international in Canada.

Bucharest School of Management si Programul MBA Romano - Canadian are un corp profesoral care include 21 persoane. Dintre acestia, 30% sunt canadieni, profesori cu o vasta experienta internationala iar 35% provin direct din mediul de afaceri, imbinand astfel pregatirea teoretica cu cea practica si studii de caz preponderent romanesti.

Programul MBA Romano-Canadian a ocupat si in 2009 un loc pe podiumul celor mai bune programe de pe piata romaneasca. Clasat pe locul 2 in topul general al programelor de MBA, a fost evaluat ca fiind cel mai convingator pe baza unor criterii precum rata de promovabilitate in companie dupa absolvire, utilitate pentru antreprenoriat si credibilitate pentru angajatori.

Un alt aspect relevat de studiul Ziarului Financiar a fost salariul mediului al absolventilor de MBA, unde absolventii programului Romano-Canadian au atins o medie de 2960 EUR salariu net pe luna, clasandu-se pe locul 2 in topul cresterilor salariale.

Topul a fost realizat pe baza unor chestionare adresate reprezentantilor scolilor de afaceri si absolventilor de anul trecut. Rata de raspuns a absolventilor MBA-ului Romano Candian a fost printre cele mai mari, de peste 70%.

Ne-am propus ca MBA Romano-Canadian, unul dintre cele mai apreciate din Romania, sa fie totodata si cel mai relevant pentru mediul de business local si regional, acest criteriu fiind deosebit de apreciat de catre studentii si absolventii nsotri, spune Adriana Dutescu, directorul programului.

Inscrierile la MBA-ul Romano-Canadian sunt deschise viitorilor cursanti se deruleaza pana la inceptul lunii septembrie. Mai multe detalii despre admitere si program pot fi accesate pe www.bsm-mba.ro.

Despre KINECTO

Programul MBA Romano-Canadian a fost lansat in 1993, pe baza unui acord intre guvernele Canadei si Romaniei, beneficiand de asistenta financiara si expertiza canadiana. Incepand cu 2006, Programul MBA a trecut sub umbrela Bucharest School of Management, in parteneriat cu School of Business a Universitatii din Ottawa.

In prezent Bucharest School of Management ofera:

* Programul MBA, care se adreseaza persoanelor ce vor sa-si dezvolte cariera si in acelasi timp sa obtina cunostinte teoretice solide. Aceasta varianta a programului este structurata de-a lungul a doi ani.
* Cursuri scurte, dedicate profesionistilor care trebuie sa raspunda permanent noilor provocari profesionale.

Persoana de contact:

Prof. Univ. Dr. Adriana DUTESCU
Director al Bucharest School of Management
Programul MBA Romano - Canadian
Tel: (021).312.97.24/25
Email: adriana.dutescu@bsm-mba.ro
office@bsm-mba.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kinecto/programul-mba-romano-canadian-se-reinventeaza-la-15-ani-de-existenta