Kineto Consult sărbătorește 8 ani de activitate și Ziua Mondială a Sănătății cu porțile larg deschise alături de comunitate

BUCURESTI - 12 aprilie 2024

Comunicat tip General in Sanatate

Kineto Consult, clinica de recuperare medicală activă pe piață din 2016, sărbătorește 8 ani de activitate și Ziua Mondială a Sănătății cu workshop-uri și demonstrații interactive susținute de medici specialiști și experți în domeniul sănătății.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
B
Ziua Portilor Deschise

Ziua Portilor Deschise

 Personal, consider că este responsabilitatea noastră, ca fizioterapeuți, medici specialiști și experți în sănătate, să contribuim și să promovăm cât mai mult prevenția. Acesta este și motivul pentru care, cu ocazia Zilei Mondiale A Sănătății, ne-am hotărât să deschidem larg porțile clinicilor noastre. Ne dorim să fim alături de cât mai multe persoane, atât adulți, cât și copii. 

Claudia Diaconu

Kineto Consult, clinica de recuperare medicală activă pe piață din 2016, sărbătorește 8 ani de activitate și Ziua Mondială a Sănătății cu workshop-uri și demonstrații interactive susținute de medici specialiști și experți în domeniul sănătății.

Misiunea clinicii este aceea de a schimba percepția oamenilor față de mișcare și de a promova cât mai mult prevenția - pilonul central al sănătății și bunăstării. Pacienţii Kineto Consult beneficiază  de servicii de recuperare medicală, tratamente personalizate de kinetoterapie, fizioterapie, terapie manuală pentru adulți, dar și kinetoterapie pentru copii.

Tratamentele sunt efectuate exclusiv de experți în domeniu, iar ceea ce contează cel mai mult este echipa de medici, kinetoterapeuți și asistenți BFKT foarte bine pregătiți, specializați pentru o gamă completă de servicii. Echipa este formată din 50 de colegi dedicați care include atât medici specialiști în recuperare medicală și ortopedie, cât și medici specializați în ecografie musculoscheletală.  Echipa de fizioterapeuti are specializări în posturologie, terapia Schroth, Yoga Therapy, sechele posttraumatice și patologii ale coloanei vertebrale.

Fiecare pacient are nevoi unice, așadar echipa Kineto Consult se adaptează și se concentrează pe a oferi terapii individualizate și abordări diverse bazate pe experiența colegilor terapeuți. În acest fel, fiecare persoană beneficieză de cel mai bun plan de tratament și rezultate pe măsură. În plus, clinica își asumă și rolul de a educa publicul cu privire la importanța prevenției în sănătate.

Personal, consider că este responsabilitatea noastră, ca fizioterapeuți, medici specialiști și experți în sănătate, să contribuim și să promovăm cât mai mult prevențiaAcesta este și motivul pentru care, cu ocazia Zilei Mondiale A Sănătății, ne-am hotărât să deschidem larg porțile clinicilor noastre. Ne dorim să fim alături de cât mai multe persoane, atât adulți, cât și copii. Misiunea noastră este de a promova cât mai mult importanța recuperării medicale, dar și de a accentua importanța prevenției în menținerea unui stil de viață sănătos. Mai mult, ne dorim ca pacienții noștri să evolueze de la ”ceva ce trebuie să faci” la ”ceva ce abia aștepți să faci”, a declarat Claudia Diaconu, Fondator, Director General și Fizioterapeut Kineto Consult.

Mai multe informații despre serviciile oferite de clinica de recuperare Kineto Consult, puteți regăsi pe website-ul oficial www.kinetoconsult.ro.

Despre KINETO CONSULT

Kineto Consult este clinica de recuperare medicală prezentă pe piața din România din 2016. În prezent, își desfășoară activitatea cu o echipă dedicată de 50 de fizioterapeuți, medici specialiști și experți în sănătate în două centre situate în București, la Piața Victoriei (Str. Argentina nr. 5) și în zona Aviației (Str. Siriului nr. 42-46, etajul 5).
Misiunea Kineto Consult este aceea de a schimba percepția oamenilor față de mișcare și de a promova cât mai mult prevenția - pilonul central al sănătății și bunăstării. Pacienţii beneficiază de servicii de calitate pentru recuperare medicală, tratamente personalizate de kinetoterapie, fizioterapie, terapie manuală pentru adulți, dar și kinetoterapie pentru copii.
Mai multe detalii puteți regăsi pe website-ul oficial www.kinetoconsult.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kineto-consult/kineto-consult-sarbatoreste-8-ani-de-activitate-si-ziua-mondiala-a-sanatatii-cu-portile-larg-deschise-alaturi-de-comunitate