King Rolls se deschide in Bucuresti!

BUCURESTI - 28 martie 2018

Comunicat tip General in Media / Publicitate, HoReCa, Retail

Un concept altfel de Fast Food, un Fast Food sanatos si gustos! King Rolls. Healthy & Tasty. That’s how we roll

Interior

Interior

 King Rolls. Healthy & Tasty. That’s how we roll 

King Rolls

King Rolls se deschide duminica, 1 aprilie, de la ora 14:00! Cel mai nou concept de Fast Food sanatos din Capitala va asteapta pe Calea Vitan 17 A. Meniul restaurantului inglobeaza diferite culturi culinare. Preparatele ofera un mix unic de condimente internationale, ingrediente exclusive si produse proaspete din surse locale. King Rolls va rasfata cu preparate savuroase, indiferent de momentul zilei. Fara sa va faceti griji pentru silueta!

 

King Rolls este raspunsul la preocuparea oamenilor de a manca sanatos.

Meniul are la baza carnea de curcan si cea de vitel. Carnea de curcan are un continut redus de calorii si unul mare de nutrienti importanti: proteine, seleniu, fosfor, riboflavina si triptofan - un aminoacid asociat cu somnul bun si combaterea depresiei. Spre deosebire de carnea de vita, cea de vitel este mai frageda, are un gust mai fin si o textura mai delicata.

Furnizorul este localizat in Italia si a fost ales cu grija, din dorinta de a lucra doar cu oameni care impartasesc pasiunea pentru calitate.

Lipia King Rolls este proaspata si gustoasa, preparata manual si rumenita in cuptor. Pentru un plus de savoare si un boost de vitamine, legumele sunt bine coapte si provin de la producatori locali. Gustul unic este dat de sosurile King Rolls, pregatite dupa retete proprii si cu un contin redus de grasimi. 

 

King Rolls ofera experiente, nu doar mancare!

 

***

Conceptul King Rolls are la baza o prietenie solida si opt ani de creatie culinara in Italia, unde unul dintre fondatorii restaurantului a lucrat ca bucatar sef. Pornind de la experienta acumulata in afara tarii, Sorin Stoica si Octavian Sarbu si-au inceput aventura antreprenoriala in 2010, cu un restaurant in Sighisoara.

Dupa ani de perfectionare a retetelor proprii si a proceselor unice de gatit, sunt gata sa surprinda cu mancare delicioasa si echilibrata nutritional, preparata rapid si oferita mereu cu zambetul pe buze.

 

 

Stoica Sorin – Co-fondator King Rolls

0747 887 206

office@kingrolls.ro

www.kingrolls.ro