Serban Huidu si bebelusa Oana, in vizita la… bebelusi!

BUCURESTI - 8 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Carcotasul Serban Huidu si bebelusa Oana au jucat rolul lui Mos Nicolae si au pus daruri in ghetutele copiilor. Si nu orice fel de ghetute, ci trei perechi foarte speciale, de aceeasi masura. Cei doi au luat vineri drumul Aiudului, pentru a face o surpriza de proportii Ionelei Danciu si fetitelor sale. Ionela a devenit cunoscuta in toata tara datorita luptei pe care a dus-o si castigat-o impotriva Statului Roman in ceea ce priveste legea acordarii indemnizatiei de crestere a copiilor.

Vineri dimineata, in ajun de Mos Nicolae, Serban Huidu, impreuna cu bebelusa Oana, au pornit la drum lung, hotarati sa le faca celor trei fetite ale Ionelei o surpriza pe cinste.
Odata ajunsi la destinatie, peripetiile nu au intarziat sa apara. Nefiind familiarizati cu orasul, cei doi nu reuseau sa ajunga la destinatie. Dupa ce au ratacit o vreme pe strazile Aiudului, Carcotasul si bebelusa au fost ajutati de un echipaj de politie sa ajunga la locul dorit.

Ionela fusese pregatita din vreme de colegii de la Kiss Fm, care ii spusesera sa ramana acasa, caci urmeaza sa i se faca niste poze. Nu i-au spus insa cine urmeaza sa ii bata la usa. Cand Serban si Oana au aparut in prag, surpriza a fost atat de mare incat a inceput sa planga… de bucurie, bineinteles! Cele trei fetite ale acesteia, Luana, Andrada si Alesia, au fost si mai fericite la vederea cadourilor aduse de cei doi in numele lui Mos Nicolae, cadouri pe care le-au desfacut cu nerabdare.

Dupa cateva ore bune petrecute impreuna, familia si-a luat ramas bun de la Serban si Oana, care au fost vizibil emotionati, dar si bucurosi in acelelasi timp, pentru ca au putut aduce fericirea, intr-o seara atat de speciala, in casa unor oameni minunati.