KissFM a rămas fără o Mazda3

Pitesti - 14 septembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Prima maşină pusă în joc de KissFM şi-a găsit câştigătorul. Gheorghe Cireşoiu de 30 de ani din Piteşti a câştigat o Mazda3. Încă 4 maşini şi multe mii de euro îşi aşteaptă viitorii proprietari. KissMe5 continuă! Ascultă doar KissFM şi o maşina tare poate fi a ta!

KissFM a rămas fără o Mazda3

KissFM nu se dezminte. După ce a dat tonul la campanii cool, acum vine cu cele mai mari premii date vreodată la radio în România. Valoarea totală a premiilor depăşeşte 100.000 de euro.
Cinci maşini şi multe mii de euro pot fi câştigate de ascultătorii KissFM. Cele cinci maşini (Mazda3, Noul Ford Focus, Lada Niva, Mini One, Volvo S40) au rămas doar patru. Mazda3 a părăsit KissFM pentru a se îndrepta către Piteşti.
Cum s-a întâmplat acest lucru? Foarte simplu! Sau... aproape simplu. Joi, 8 septembrie, la ora 11:40 se înscriseseră peste 25.000 de participanţi. Andreea Berghea, cu ajutorul unui ascultător, a ales participantul cu numărul 24351 – Gheorghe Cireşoiu din Piteşti. Acesta a recunoscut melodia căreia îi aparţinea fragmentul interpretat din claxon (Activ – Doar cu tine) şi a câştigat 100 de euro. După care a ştiut şi răspunsul la întrebarea legată de premiul pus în joc (Mazda3) şi a câştigat-o. Simplu, nu? De povestit este simplu dar pentru Gabi (căci aşa îi spun prietenii lui Gheorghe Cireşoiu) nu a fost deloc simplu. Emoţiile au fost extrem de mari. La fel de mari au fost şi încercările Andreei Berghea de a-l convinge că nu este o farsă de-a lui Jugaru. De altfel a fost foarte dificil pentru echipa KissFM să-l contacteze pe Gabi dupaă aceea pentru a-i da toate detaliile privind intrarea în posesia maşinii, deoarece zeci de prieteni de-ai lui care ascultau KissFM l-au sunat pentru a se înscrie la o tură cu Mazda3.
Începând de vineri, 9 septembrie, o nouă maşină se pune în joc la KissMe5 – Noul Ford Focus. Pentru a o câştiga trebuie să te înscrii şi apoi să mai faci un singur lucru: să ASCULŢI DOAR KISSFM!

Despre KissFM Pitesti

KissFM Pitesti - 91.2
Director : Andreas BALMUS
0724/313.482
0248/212.416
kissfm@rdspt.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kissfm-pitesti/kissfm-a-ramas-fara-o-mazda3