WORLD CUP 2010, TRADUSA IN ROMANA

BUCURESTI - 16 iunie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Agentia de traduceri KMP Translations a lansat blogul World Cup Media, care contine revista gratuita a presei internationale despre Cupa Mondiala de fotbal Africa de Sud 2010

Printre cele peste 100 de publicatii monitorizate se afla France Football, Gazzetta dello Sport, Financial Times, Der Spiegel, Bild, The Sun.

Zilnic, articolele sunt selectate, traduse si adaptate, versiuni prescurtate fiind apoi postate pe http:// worldcupmedia.wordpress.com, care functioneaza pe o platforma de blogging.

In proiect sunt implicati traducatori profesionisti si un editor de stiri cu experienta de peste 10 ani in presa scrisa.

Adresa World Cup Media:
http://worldcupmedia.wordpress.com/Despre Kiwi Media Production srl

KMP Translations este o agentie cu biroul principal la Bucuresti si cu un reprezentant la Montreal (Quebec, Canada), care ofera servicii de traducere in 100 de perechi de limbi, de larga circulatie precum engleza, franceza, germana, dar si limbi rare, ca lituaniana, urdu sau uzbeka. Acoperim domenii diverse, de la traducerea documentelor firmei sau personale pana la traducere de website-uri, articole de presa, traduceri tehnice si multe altele. Clientii firmei sunt din Romania, din alte tari europene si din America de Nord.

KMP Translations este parte a firmei de comunicare Kiwi Media Production, care a furnizat in ultimii ani continut mass-media din Romania.
Kiwi Media Production
Calin Cosmaciuc-Director
Bucuresti, str. Luica, 43
Tel: 031 805 1005, 0744 354 210

traduceri.kiwimedia@yahoo.com