Cum alegem bandajele de box ideale

Timisoara - 13 august 2019

Comunicat tip General in Sport

Afla de la specialistii Knockout Store cum sa alegi corect bandajele de box potrivite pentru antrenamentele tale.

Cum alegem bandajele de box

Cum alegem bandajele de box

Cand vrei sa te antrenezi la standarde ridicate si sa iti cresti nivelul de protectie pentru pumni si incheieturi cand esti in ring si in sala de antrenament, ai nevoie de o pereche potrivita de bandaje de box Knockout. Este necesar sa ai in geanta de antrenament o pereche de manusi de box si de bandaje care sa iti ofere confort si protectie ridicata.

Sunt mai multe tipuri de bandaje de box din care sa poti alege pentru ca tu sa te poti bucura de protectie ridicata.

Printre ele gasim bandajele de box din bumbac care sunt cele mai comune si intalnite pentru ca sunt realizate din 100% bumbcasi sunt foarte rezistente chiar daca sunt utilizate frecvent -iar durata lor de viata este foarte lunga. Te rugam sa citesti cu atentie si sa ti minte ca durata de viata a bandajelor de box este dependenta de cum folosesti si modul in care ai grija de bandajele tale de box. Daca ai mare grija de ele atunci aceste bandaje te tin multa vreme.

Ca sa fi sigur ca bandajele de box sunt realizate din bumbac, chiar daca nu sunt specificate pe eticheta poti sa le iei si sa le freci putin intre ele. Daca bandajele se intind mai mult decat cativa milimetrii atunci ele au un procent mare de elastic in componenta lor.

Bandajele de box din bumbac au degetul mare usor de prins si se inchid cu banda si scai Velcro.

Mai gasim si bandaje de box de tip mexican care sunt similare cu cele de tip bumbca dar au mai mult elastic in componenta. Uneori putem sa gasim un procent de pana la 30% de elastic in componenta lor.

Pe site-ul Knock-out Store gasesti o gama variata de palmari de box de calitate ridicata care sa iti dea sansa sa te antrenezi ca un campion adevarat si sa iti depasesti adversarii din ring.

Ele se aleg dupa scopul lor - aici ne referim la palmari de antrenament pentru precizie care sa iti ofere sansa sa te antrenezi la standarde ridicate.

Vezi si gama de sorturi de antrenament de la Knockout Store.

Despre Knockout Store Romania

Magazin online de echipamente pentru sporturile de contact din Romania precum box, kickbox, mma.