Cum alegem casca de box Knockout

Timisoara - 9 august 2019

Comunicat tip General in Sport

Afla cum poti sa alegi in mod corect o casca de box potrivita pentru ca tu sa ai parte de protectie de top si sa te antrenezi ca un spartan.

Alegerea castii de box potrivite

Alegerea castii de box potrivite

Daca vrei sa faci primii pasi in lumea boxului, artelor martiale mixte sau a oricarui sport de contact, ai nevoie sa te protejezi de loviturile adversarilor din ring. De aceea, alegerea castii de box potrivite este o parte importanta a oricarui sportiv.

O casca de box de calitate te va ajuta cu siguranta sa iti protejezi capul si pometii pentru ca tu sa eviti orice tip de accidentare. Pe langa asta eviti sa ai contuzii si te poti antrena la standarde inalte.

Indiferent ca te antrenezi in ring sau faci sparring in sala de antrenament, este crucial sa ai o casca de box de calitate pentru antrenamente reusite. Sunt o gama variata de casti de box unele mai bune altele mai putin bune, dar daca citesti articolul de mai jos vei afla clar cum sa iti alegi corect casca de box pentru a te asigura ca ai maxim de protectie.

Sunt doua categorii mari de casti de box din care poti alege in functie de obiectivul tau - cele de sparring sunt cu spuma full si ofera maxim de protectie atat pentru tampla dar si pentru pometii tai.

Gasim casti de box open faced care sunt utilizate pentru competitie si sunt mai usoare, oferind mai multa vizibilitate. Daca vrei sa folosesti aceasta casca pentru sparring, iti recomandam cele cu protectie mai mare si cu mai multa spuma.

Vezi si care este nivelul de protectie pentru pometii tai - aceste casti sunt cunoscute si sub denumirea de casti mexicane. Acest stil iti ofera un nivel bun de protectie si nu iti impiedica prea mult vizibilitatea.

Mai gasim casti de box care sunt full face oferind mai multa protectie dar viziblitatea este mai mica. Este recomandata pentru sparring intens. Vei evita accidentarile cand vine vorba de nasul si pometii tai.

Vezi si cum se simte casca de box pe cap cand o porti. Ea trebuie sa stea fixa si sa nu se miste cand e lovita. Gasim casti de box din piele naturala si piele artificiala. Cele din piele naturala sunt mai bune si au durata de viata lunga.

Multi sportivi care aleg o casca de box vor sa aiba parte de vizibilitate ridicata pentru ca doar asa pot vedea daca adversarul loveste. Cele mai multe KO-uri se intampla atunci cand esti lovit cu pumnul si piciorul si nu vezi lovitura. Este si logic faptul ca daca vezi loviturile care vin poti sa pe barezi si sa te feresti.

Descopera si gama de tibiere de Kickbox de la Knockout si devino un sportiv de top.

Motivul pentru care esti doborat in ring este ca nu poti sa te pregatesti sa incasezi o lovitura. Avand o mandibula relaxata va cauza sa nu poti pregati incasarea. Cand casca de box iti ofera mai multa vizibilitate tu vei putea sa te lupti si antrenezi mai bine.

Protejeaza-ti cat mai bine incheieturile cu gama de bandaje de box Knockout.

Despre Knockout Store Romania

Magazin online de echipamente pentru sporturile de contact din Romania precum box, kickbox, mma.