Cum alegem sacul de box Knockout

Timisoara - 12 august 2019

Comunicat tip General in Sport

Afla cum sa alegi in mod corect sacul de box si sa te antrenezi la standarde inalte cu Knockout Store.

Saci de box Knockout

Saci de box Knockout

Chiar daca esti un luptator de elita sau esti la inceput de cariera, alegerea sacului de box este un proces care are nevoie de timp si sa stii cele mai importante criterii. De aceea este important sa depui putin efort cand vrei sa alegi sacul de box ideal pentru tine.

Un sac de box Knockout este ideal atat pentru box dar si pentru lovituri de picior, genunchi,coate si te protejeaza de accidentari. Hai sa vedem tipurile de saci de box pe care poti sa le alegi pentru cariera ta.

Saci grei si mari - orice luptator are nevoie de un sac de box mai mare care sa ii permita sa loveasca cu putere. El se agata in tavan si va atarna foarte bine. Este ideal pentru antrenamente dure. Acesti saci au greutatea intre 35-60 kg si sunt umpluti cu material de calitate. Ei sunt folositori pentru lovire cu piciorul. Tine minte ca, ei nu au asa multa mobilitate ca alti saci. Asta inseamna ca nu trebuie sa te repozitionezi cand lovesti.

Mai gasim saci de box care sunt free standing - ei sunt mai statici si sunt folositi la studiu. Ei sunt ideali pentru lovituri de picior.

Mai gasim saci de box care sunt pentru viteza - ei sunt agatati pe un suport de metal si lemn.

Cand vrei sa alegi un sac de box de calitate ridicata trebuie sa vezi materialul din care este realizat acesta. Aici ne referim daca este realizat din piele naturala, piele sintetica. Aceste doua optiuni sunt cele mai bune pentru ca ofera un produs de calitate care rezista in timp si este protectiv.

Vezi si cu ce este umplut sacul de box - el trebuie sa fie umplut cu resturi materiale de calitate ridicata. Foarte important acest aspect pentru ca doar asa poti sa fi sigur ca nu te vei accidenta.

Toate zonele sacului de box trebuie sa fie bine umplute fara cute si alte elemente care sa cauzeze posibile accidentari. Pentru unii saci mai mari se mai foloseste ca material de umplere nisipul. Unii saci de box au ca material de umplere spuma care va absorbii bine loviturile de pumn. Spuma ajuta la senzatia de lovire precum ai lovi o persoana in realitate.

(P) Descopera gama de proteze de box Knockout care sa iti ofere confortul si protectia necesara.

In fiecare sport de contact, orice luptator vrea sa se antreneze la standarde inalte cand este in sala, iar sacii de box Knockout sunt ideali pentru orice tip de antrenament. Ei sunt realizati din materiale de calitate ridicata care sa ofere mai mult confort, durata de viata lunga dar si senzatia de lovire cat mai buna.

Vezi si gama de bandaje de box Knockout care sa iti ofere protectia maxima de care ai nevoie.

Despre Knockout Store Romania

Magazin online de echipamente pentru sporturile de contact din Romania precum box, kickbox, mma.

Taguri: Cascamanusiknockouttibiere