Cum alegi echipamentele de box ideale - Knockout Store

Timisoara - 16 august 2019

Comunicat tip General in Sport

Afla care sunt cele mai bune echipamente sportive pentru box, kickbox, MMA, Muay Thai de la Knockout Store.

Echipamente Sportive Knockout

Echipamente Sportive Knockout

Alegerea unui sac de box de calitate la care sa te antrenezi este un proces dificil daca nu stii dupa ce criterii sa te uiti. Sunt multe elemente de care trebuie neaparat sa tinem cont cand alegem sacul de box Knockout.

Printre cele mai importante elemente gasim - materialul de exterior din care este facut. Pe site-ul Knockout Store vei gasi o gama variata de saci de box din piele naturala care asigura o durata de viata lunga, mai mult confort si protectie pentru mainile si picioarele tale. Acesti saci rezista foarte multa vreme si te ajuta sa te antrenezi la standarde inalte.

Mai gasesti pe site-ul nostru saci de box din piele artificiala care si ei au durata de viata lunga, ofera protectie ridicata doar ca sunt putini mai ieftini fata de cei din piele naturala.

Este important sa vezi si materialul din care este umplut sacul de box - aici recomandam sa fie umplut cu materiale textile pentru a nu avea cute si zone libere de material. Unele sali de box mai au saci care se umpla cu apa si dau o senzatie foarte buna de lovire.

Mai trebuie sa te uiti si la dimensiunea sacului de box - sunt saci de 1 metru excelenti pentru antrenamentele de brate si high kick. Dar gasim saci de box si de 1.80 m care sunt pentru Muay Thai si Kickbox.

Vezi si tipul de sac de box - sunt saci de box pentru uppercut care sunt ideali in orice sala de box, mai gasim saci de box grei cu dimensiunea de peste 1.60 m, care sunt ideali pentru lowkicks, dar si saci rapizi pentru a antrena viteza de lovire si precizia.

Sacii de box Knockout sunt realizati din materiale de calitate ridicata si ofera o experienta de lupta foarte reala iar tu o sa poti sa iti antrenezi cat mai bine loviturile de pumn si picior.

Pe langa gama de saci de box iti recomandam cu incredere gama de casti de protectie Knockout care sa te ajute sa te antrenezi la standarde inalte si sa iti faci KO Adversarii din ring.

Aceste casti sunt de tip open face, face saver pentru ca tu sa iti poti proteja capul si pometii de loviturile adversarilor din ring. Pentru incepatori si cei avansati o casca de box de calitate ridicata este tot ce ai nevoie pentru a-ti proteja la maxim pomentii, barbia si a evita cat poti de mult contuziile la cap.

Vezi si gama de proteze de box Knockout Store pentru un plus de protectie si confort.

Despre Knockout Store Romania

Magazin online de echipamente pentru sporturile de contact din Romania precum box, kickbox, mma.